«Πρίγκιπας» σε απόγνωση, ψάχνει στήριξη …..

Την ώρα που ο μέσος Κύπριος προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ποζάρει σε υπεραγορά φορώντας μάσκα για να μας υποδείξει τάχατες την υπευθυνότητα του σε αντίθεση με την «ανευθυνότητα» της Κυβέρνησης, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…» που λένε και στα χωριά…

Μόνο που ο Πρίγκιπας Νικόλαος  δεν βρίσκεται σε κανένα χωριό της Κύπρου. Σιγά που θα καταδεχόταν κοτζαμ Πρίγκιπας…. να πάει σε χωριό.

Η Λαιμητόμος.com γνωρίζει πως ο Πρίγκιπας βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη οικογενειακώς στο Ξενοδοχείο Άνασσα.

Ναι μωρέ σε εκείνο το μικρό τουριστικό κατάλυμα που μόνο οι συνταξιούχοι μπορούν να πάνε με επιχορηγημένες διακοπές από τις κοινωνικές ασφαλίσεις…

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτόν το τόπο. Την έγνοια των πτωχών και της μεσαίας τάξης έχει ο Πρίγκιπας. Η έγνοια του είναι να συναναστρέφεται με μεγαλοεργολάβους των πύργων, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοτραπεζίτες για να ρυθμίσουν την ισορροπία μεταξύ πλούτου και μεσαίας τάξης και να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους.

Ένα πουλάκι μας σφύριξε πως ο Πρίγκιπας Νικόλαος το φυσάει και δεν κρυώνει μετά το πατατράκ με τις πρώτες αποχωρήσεις των «5» και στη συνέχεια με τη στήριξη των «30» στην Πλατφόρμα και αναμένει στο λόμπι του ξενοδοχείου μήπως και δεχθεί την πρόσκληση του για συνάντηση ο μέχρι πρότινος φίλος και όχι μόνο, Αβέρωφ Νεοφύτου – ο όποιος βρίσκεται στο εξοχικό του στην Αργάκα.

Το μενού της συνάντησης έχει μόνο ένα θέμα… να δοθεί σανίδα σωτηρίας στον απεγνωσμένο Νικόλα από τον κάποτε πολιτικό του φίλο Αβέρωφ.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο ισχυρός άντρας του ΔΗΣΥ νιώθει προδομένος και εξοργισμένος από τον Νικόλα και θεωρεί πως δεν υπάρχει πλέον νόημα στήριξης του.

Από την άλλη πως γίνεται ο Νικόλαος να κατηγορεί τους «5» αποχωρήσαντες ότι υποκινούνται με κατεύθυνση από το Προεδρικό και την Πινδάρου, ενώ αυτός ψάχνει σανίδα σωτηρίας από τους ιδίους παίκτες;

Αυτά κάνει ο Νικόλας… Μια δεξιά και μια αριστερά. Ούτε από φιλίες ξέρει, ούτε από σεβασμό, ούτε από συνεργασίες.

Όλα αυτά έφτασαν, φυσικά στα αυτιά της επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ και άρχισαν και προβληματίζονται πολύ σοβαρά για την αξιοπιστία του Νικόλα Παπαδόπουλου, οι οποίοι θυμήθηκαν τα όσα έπαθαν και με τον πατέρα του Τάσσο Παπαδόπουλο το 2003.

Γνώριζαν για τις εθνικιστικές του συμπεριφορές, για αυτό και δεν του είχαν καμία εμπιστοσύνη για τα όσα είχε δεσμευτεί προς το ΑΚΕΛ.

Στα μάτια των Ακελικών ήταν η προσωποποίηση του απορριπτισμού, εξού και o Δημήτρης Χριστόφιας μη μπορώντας να τους πείσει, επιστράτευσε την αλησμόνητη σε όλους μας φράση «άλλαξε ο άδρωπος σιορ»…

Αμ δεν αλλάζει Άντρο μου… για αυτό αν επιτρέπεται να σου δοθεί μια συμβουλή «πρόσεχε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά»… δεν βλέπεις και τον Αβέρωφ που έκανε πίσω.

Έξυπνος ο Πάφιος!

Πολιτικό ρεπορτάζ, Μαριλένα Χρίστου