Πρίγκηπας Χάρι και Μέγκαν, σε μυστική τοποθεσία, μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκονται σε μυστική τοποθεσία στον Καναδά, μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα από όπου κάνουν διάλειμμα για 6 εβδομάδες.

Ο Χάρι και ο Μέγκαν μαζί με τον γιο τους Archie πέταξαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου διατηρούν χαμηλό προφίλ για να μην γίνονται αντιληπτοί, περνώντας χρόνο μόνο με στενούς τους φίλους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μητέρα της Μέγκαν,  Ντόρια τους επισκέπτεται από το Λος Άντζελες και μαζί με κάποιους φίλους του ζευγαριού θα περάσουν στον Καναδά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Μέγκαν ζούσε στο Τορόντο για 7 χρόνια, όταν συμμετείχε στη σειρά Suits.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο όπου ο πρίγκιπας Χάρι μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη στέλνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του στα παιδιά των ανδρών των βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρίγκιπας άνοιξε το μήνυμά του στο πνεύμα των Χριστούγεννων με ένα χαρούμενο «ho, ho, ho».

Σε ένα ειλικρινές μήνυμα, ο Πρίγκηπας Χάρι είπε: «Ναι, η απώλεια ενός γονέα είναι απίστευτα σκληρή, αλλά ξέρω ότι κάθε ένας από εσάς βοηθώντας ο ένας τον άλλον ότι θα έχετε ένα θαυμάσιο μέλλον μπροστά σας και φανταστικά Χριστούγεννα».