Πρίγκηπας Χάρι και Μέγκαν, βάζουν λουκέτο στο περίφημο Frogmore Cottage

Ο Πρίγκηπας Χάρι και Μέγκαν βάζουν λουκέτο στην κατοικία τους στη Βρετανία. Ο μικρός Archie και τα σκυλιά τους, βρίσκονται ήδη στον Καναδά.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του Guardian, ο Πρίγκιπας Χάρι και η  Μέγκαν Μαρκλ, βάζουν λουκέτο στο περίφημο Frogmore Cottage, το σπίτι τους δηλαδή στο Ουίνδσορ.

Όλα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, αφού συντελούνται διάφορες αλλαγές σε σχέση με το προσωπικό που απασχολούσαν, καθώς και τη γενικότερη λειτουργία της κατοικίας.

Συγκεκριμένα, ο οικονόμος και ένας υπεύθυνος καθαρισμού έχουν μεταφερθεί σε άλλες θέσεις σε ακίνητα της Βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ κατά τη Daily Mail, σε άλλα μέλη του προσωπικού ανακοινώθηκε ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω τις υπηρεσίες τους.

Με τη συμφωνία που συνήφθη ανάμεσα στα δύο μέρη και στην οποία ανφέρεται με νέα επιστολή της η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα έχουν πλέον τίτλους, θα πρέπει να επιστρέψουν τα 2,4 εκατ. λίρες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ και πλέον δεν θα ξαναλάβουν χρήματα από τους Βρετανούς φορολογουμένους.