Πρίγκηπας Κάρολος: Τελεσίγραφο στον πρίγκηπα Άντριου

Τελεσίγραφο του πρίγκιπα Κάρολου στον αδερφό του μετά το σκάνδαλο Επστάιν. Του ζήτησε να απομακρυνθεί από τη Βασιλική οικογένεια και τα καθήκοντά του και του στέρησε επίσης τον μισθό του.

Μετά την 8ήμερη περιοδεία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του πρίγκιπα Κάρολου με τον αδερφό του πρίγκιπα Άντριου, στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ.

Όπως λέγεται η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα στην έπαυλη, ενώ παρών ήταν και ο πατέρας τους πρίγκιπας Φίλιππος. Ο Κάρολος φέρεται πως έδωσε το τελεσίγραφο στον Άντριου, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξαναμπεί στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον, μετά το σκάνδαλο Επστάιν, που προκάλεσε την παύση του αδερφού του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και τη στέρηση του ετήσιου μισθού του.

Η συνάντηση έγινε λίγο πριν μεταδοθεί η τηλεοπτική συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, φερόμενης σκλάβας του σεξ του Τζέφρι Επστάιν και της Τζισλέν Μάξουελ, οι οποίοι την προώθησαν στον πρίγκιπα Άντριου για μία καυτή βραδιά πάθους.

Βασιλική πηγή είπε στη Sun: “Όλα ήταν πολύ πολιτισμένα και ήρεμα αλλά ο Κάρολος πολύ ψύχραιμα του έστειλε το μήνυμα και του είπε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια στο προσεχές μέλλον. Ο Άντριου σκέφτηκε ότι του φέρονται σκληρά καθώς τίποτα δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, αλλά αποδέχθηκε την απόφαση. Βασικά δεν είχε επιλογή.

Επίσης φέρεται ο Κάρολος να ανησυχεί με το ενδεχόμενο ο αδερφός του να πρέπει να πάει στις ΗΠΑ και να καταθέσει στο FBI ώστε να καθαρίσει το όνομά του, με τον κυριότερο φόβο να είναι ότι έτσι θα λυθεί το μυστήριο γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

“Ο Φίλιππος λυπάται που ο Άντριου δεν ζει με απλότητα. Πιστεύει ότι είναι υπερβολικός” πρόσθεσε η πηγή.
Στο μεταξύ, μετά την πρόωρη συνταξιοδότηση του Άντριου φέρεται ο Κάρολος να αναλαμβάνει τον ρόλο του μονάρχη ενώ η μητέρα του θα παραμείνει στον θρόνο έχοντας τη γενική εποπτεία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γίνει 95 ετών σε 18 μήνες, και σ’ αυτήν την ηλικία αποσύρθηκε και ο σύζυγός της Φίλιππος από τα δημόσια καθήκοντά του, οπότε εικάζεται ότι προετοιμάζει τον Κάρολο.

Πηγή: Daily Mail