Πράγματι υπάρχει “μεγάλος αδελφός” στη CYTA

Κάποιες ύποπτες ενδείξεις και περίεργες διαρροές συνομιλιών στο εσωτερικό της εταιρείας έχει θορυβήσει μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου…Προτιμούν τις επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων και, ακόμη καλύτερα, τις κατ ιδίαν συνομιλίες,  μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν τελούν υπό το άυπνο βλέμμα του «Μεγάλου Αδελφού».

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ.COM, ο Νικόλας Γεωργιάδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ζητά να γίνει κατεπειγόντως έρευνα για το ενδεχόμενο τηλεφωνικών υποκλοπών.

Ο πρόεδρος Στάθης Κιττής διέταξε έρευνα, εσωτερικής φύσεως όμως,  για να διερευνηθεί η καταγγελία περί τοποθέτησης «κοριών» σε υψηλόβαθμα στελέχη και γραφεία κομβικών υπηρεσιών.

Γεγονός που δεν καθησύχασε ιδιαιτέρως, καθώς υπάρχει γενική καχυποψία. Η  πλειονότητα των συμβούλων στη CYTA πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ , όπως και ο διορισμένος από τον Χριστόφια πρόεδρος, Στάθης Κιττής.

Το πλέον ορθό και αντικειμενικό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αμφιβολιών, θα ήταν η έρευνα να γίνει από ανεξάρτητη αρχή, υπό τον γενικό εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη.

Να υποθέσουμε ότι οι καταγγελίες δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τον κ. Κιττή, ή ότι λόγοι «σκοπιμότητας», απέτρεψαν την απόφαση αυτή;

Ες αναμονή των εξελίξεων…