Πουρνάρα: Τρύπες στη περίφραξη για ελεύθερη διακίνηση μεταναστών….

Ελεύθερη είναι η διακίνηση μεταναστών όπως φαίνεται στη φωτογραφία, από το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Αυτή είναι μία τρύπα στην εξωτερική περίμετρο του κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στο Πουρνάρα, όπου μπαίνουν και βγαίνουν ανενόχλητοι οι μετανάστες… Πανε όπου θέλουν χωρίς μήνυμα, και από την ίδια τρύπα μπαίνουν στον «κάμπο» και συγγενείς και φίλοι τους για επισκέψεις…..

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι δεν κλείνουν αυτές τις τρύπες γιατί απλά όπως λένε θα ξανανοίξουν άλλες… Κυρίως όμως για να μην θυμώσουν οι μετανάστες μας….  και αρχίσουν τις φασαρίες….

Είναι άλλωστε γνωστό το τι κουβαλάνε οι ίδιοι και οι «επισκέψεις» τους στις εγκαταστάσεις εκεί… Η «μυρωδιά» αναβλύζει στο χώρο καθημερινά….

Πιο κάτω είναι οι σχεδόν  καθημερινές εικόνες στο Πουρνάρα από μετανάστες που μας έρχονται από τα κατεχόμενα ως επι το πλείστον και περιμένουν για πολλές ώρες μέχρι να γίνει η καταγραφή τους…

Είναι καιρός να αφήσουμε τα «μεγάλα λόγια» και να παρθούν δραστικά μέτρα και να αρχίσουν οι απελάσεις γιατί η κατάσταση όπως βλέπεται έχει ξεφύγει.

Και ας μην προλάβουν κάποιοι να κατηγορήσουν τους πολίτες για ρατσισμό και ότι ο κόσμος είναι ενάντια στους πρόσφυγες, όπως βλέπετε Σύριους πρόσφυγες δεν είδαμε στις φωτογραφίες.. Γι αυτό προτού γίνουμε μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο, πάρτε μέτρα… άμεσα….