Ποτάμι για φωτιές: Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο, με “υπουργό” τον ανύπαρκτο κ. Τόσκα

Επίθεση στην κυβέρνηση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει Το Ποτάμι, για την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τις πυρκαγιές που κατακαίνε δάση και σπίτια στην Αττική, στα Κύθηρα και τη Ζάκυνθο.

Το Ποτάμι υπενθυμίζει από τον Μάιο ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός είχε είχε απευθύνει ερώτηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την κατάσταση των επίγειων και εναέριων μέσων πυρόσβεσης. Ζητούσε, επίσης, να μάθει ποιο ήταν το σχέδιο του υπουργείου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πιθανών πυρκαγιών κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

«Καμία σαφής απάντηση δεν δόθηκε τότε. Δυστυχώς η απάντηση δίνεται τώρα με τραγικό τρόπο. Σήμερα στην Αττική, χθες στα Κύθηρα, στη Ζάκυνθο. Με χιλιάδες στρέμματα δάσους καμμένα και περιουσίες πολιτών κατεστραμμένες. Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο, με “υπουργό” τον ανύπαρκτο κ. Τόσκα, άφησε τα πράγματα στην τύχη. Τώρα αναζητά εύκολες δικαιολογίες για την ανικανότητά της» τονίζει το Ποτάμι.

Check Also

Τα 99 κλείνει σήμερα η Μαργαρίτα Παπανδρέου – Η ανάρτηση του γιου της Γιώργου

Τα 99 κλείνει σήμερα η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Τα γενέθλιά της Μαργαρίτας Παπανδρέου έκανε γνωστά ο …

Ελλάδα – Ευλογιά των πιθήκων: 80 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Οσυνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων (monkeypox), από την έναρξη της καταγραφής …