Πορνοστάρ καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια γυρισμάτων..!

Στα δικαστήρια προσφεύγει η ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών Nikki Benz, που καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος το Δεκέμβριο του 2016 δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, που δεν αναφερόταν στο σενάριο.

Η Benz προσέφυγε κατά της εταιρείας παραγωγής πορνογραφικών ταινιών Brazzers, της μητρικής της εταιρείας Mindgeek, του παραγωγού αισθησιακών ταινιών Tony T και του συναδέλφου της Ramon Nomar.

H Nikki Benz, που το πραγματικό της όνομα είναι Alla Montchak, καταγγέλλει ότι «χτυπήθηκε στο πρόσωπο, το κεφάλι και το στήθος τόσο σκληρά που της προκάλεσε αιμορραγία».

Η αγωγή κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η Benz καταγγέλλει ότι υπέστη μεταξύ άλλων επίθεση, βία, σεξουαλική βία, βία λόγω φύλου και άλλες κατηγορίες.

Η ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών, με καταγωγή από Ουκρανία και Καναδά, καταγγέλλει ότι πριν την έναρξη του γυρίσματος γνώριζε μόνο ότι το γύρισμα θα περιείχε σκληρό σεξ και είχε ενημερωθεί για το τι θα φορούσε.

Τι καταγγέλλει η πορνοστάρ

«Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, ο Tony T έπιασε το κεφάλι της Benz και την ανάγκασε να ανοίξει τα μάτια της με τα χέρια του. Επανειλημμένα τη χτύπησε στο πρόσωπο και στα στήθη λέγοντάς της “Άνοιξε τα μάτια σου σκύλα”». Βίαιη συμπεριφορά υπέστη και από το συμπρωταγωνιστή της.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι η 36χρονη χτυπήθηκε τόσο πολύ που αιμορραγούσε.

Η Benz καταγγέλλει επίσης ότι όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης ρωτήθηκε για το εάν θα δούλευε ξανά με τον Tony T, απάντησε «ναι» επειδή ο σκηνοθέτης της ξεκαθάρισε ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πληρωνόταν.

Η εταιρεία Brazzers τελείωσε την επαγγελματική της συνεργασία με τον Tony T μετά τις καταγγελίες. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η εταιρεία «θεωρεί τη συναίνεση των εκτελεστών, τα όρια και την ασφάλειά τους ως θεμελιώδη και πρωταρχικά ζητήματα και στηρίζει το σεβασμό των ερμηνευτών».

Οι καταγγελίες έχουν ανοίξει νέα συζήτηση για το εάν η βιομηχανία πορνογραφικών ταινιών θέτει τις γυναίκες σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι η Nikki Benz ήταν υποψήφια δήμαρχος Τορόντο στις εκλογές του 2014.