Πολωνία: Μεθυσμένος μπήκε σε κλουβί αρκούδας για να την… πνίξει! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στο ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας στην Πολωνία και το κατέγραψαν οι άλλοι επισκέπτες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ένας άνδρας, μεθυσμένος και τσαντισμένος επειδή είχε μαλώσει πριν με έναν φίλο του, μπήκε στο μεγάλο κλουβί όπου ζεί η Σαμπίνα, μια ηλικιωμένη αρκούδα και επιχείρησε να την πνίξει.
Ο χώρος για τις αρκούδες είναι μεγάλος και διαθέτει ένα τεχνητό βαθύ ποτάμι για να μπορούν τα ζώα να απολαμβάνουν το νερό. Ο άνδρας πέρασε μέσα από το κλουβί, και στάθηκε στο χώρο της αρκούδας. Όταν εκείνη κινήθηκε προς το μέρος του εκείνος βούτηξε στο νερό και την περίμενε.
Μόλις η Σαμπίνα μπήκε το νερό ο άνδρας της όρμηξε και άρχισε να πιέζει το κεφάλι της μέσα για να την πνίξει. Η γέρικη αρκούδα έκανε αγωνιώδεις προσπάθειες να βγάλει το κεφάλι έξω από το νερό για να αναπνεύσει.
Η Σαμπίνα ήταν αρκούδα τσίρκου και έχει συνηθίσει την παρουσία ανθρώπων όμως το γεγονός ότι κάποιος καταπάτησε το χώρο της την εξόργισε. Τελικά το ζώο στην προσπάθεια του να πάρει ανάσα, τραυμάτισε τον μεθυσμένο άνδρα, τον οποίο πήγαν στο νοσοκομείο οι άλλοι επισκέπτες.