Πολιτικός του ΑΚΕΛ “αυτοπροβάλλεται” και προκαλεί

Τις καλοκαιρινές της διακοπές διαφήμιζε βουλευτής του ΑΚΕΛ στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία.

Capture36

Η βουλευτής αυτοδιαφημίζεται μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook) με αρκετές φωτογραφίες προκαλώντας τον φτωχό κοσμάκη που ούτε βενζίνη για το αυτοκίνητο του δεν έχει να βάλει….

Capture33

Για όσους δεν το γνωρίζουν, μέντορας της είναι φαλακρός πολιτικός τρίτος στη σειρά στο ΑΚΕΛ μετά από Χριστόφια και Κυπριανού.

Η “ωραία” πολιτικός λοιπόν που γύρισε όλα τα κόμματακαι κατέληξε στο λιμάνι που ονομάζεται ΑΚΕΛ, διαφήμιζε τις ξεναγήσεις της στην όμορφη πόλη της Φλωρεντίας, δείχνοντας στο “πεινασμένο” κυπριακό λαό πόσο ωραία περνούσε με ώραία γλυκά και παγωτά… με τις βόλτες της…. τις βαρκάδες της…. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και οι ίδιοι στο facebook της….Καλό είναι να τις δουν τα αρνιά του ΑΚΕΛ και να ξυπνήσουν αντί να τις λένε και μπράβο…

Capture35

Η  Κύπρος πεινά και διψά κι εσύ σαν αριστερή βουλευτής έπρεπε να έχεις φιλο λαικά αισθήματα και να μοιράζεσαι τον “άρτον” σου και όχι να προκαλείς το λαό… Δεν σου είπαμε να μην πας όπου θέλεις διακοπές αλλά μην προκαλείς κιόλας….

charalambidou

Αχ, καημένε κυπριακέ λαέ… Η φιλολαική αριστερή κυβέρνηση με αρχηγό το Χριστόφια που  φαλίρισαν τη Κύπρο προκαλούν κιόλας με τις διακοπούλες τους…. Το τραγικό όμως είναι ότι δεν αναγνωρίζουν κιόλας τα λάθη τους…..

Capture37

Ευτυχώς η δημοκρατία λειτουργεί σωστά από τη 1η Μαρτίου και όλοι οι υπέυθυνοι της οικονομικής καταστροφής θα πάνε οπωσδήποτε φυλακή. Να το θυμούνται πολύ καλά αυτό οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες που μας κατάντησαν έτσι…