Ποιο ζώδιο ”περνά καλά” και αφήνει τις γυναίκες στα ”κρύα του λουτρού”..!

Οk, ξέρουμε, όλοι θα θέλατε να έχετε αυτό τον τίτλο και είμαστε σίγουρες ότι ανοίξατε το άρθρο με τη βεβαιότητα ότι θα αναφέρεται σε εσάς.

Αν είστε λοιπόν Δίδυμος, τότε ναι, για εσάς θα πούμε. Αν πάλι δεν είστε Δίδυμος, τότε, δυστυχώς, κυνηγήστε κάποιον άλλο τίτλο, αυτός του Playboy του ανήκει.

Ξέρετε ο όρος playboy, δεν είναι και 100 % θετικός. Θέλουμε να πούμε ότι ok, έχει επιτυχία στις γυναίκες και μάλλον οδηγεί κάποιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αλλά τα playboy έχουν και αρκετές αρνητικές πλευρές οι οποίες τρομάζουν όλο και περισσότερο τις γυναίκες σήμερα.

O Δίδυμος λοιπόν, είναι playboy υπό την έννοια ότι αρέσει πολύ γιατί είναι κοινωνικός, δημοφιλής, ωραίος, ευχάριστος, έχει χιούμορ και όλα αυτά που τον κάνουν αρεστό, αλλά παράλληλα είναι ένας τύπος στον οποίο δε μπορεί εύκολα να επενδύσει μια γυναίκα γιατί πολύ απλά, γίνεται καπνός.

Επαναστάτης χωρίς καμία απολύτως αιτία, άκρως μυστηριώδης και σαφώς ακαταλαβίστικος έχει τεράστια πέραση όσο οι γυναίκες θέλουν να έχουν δίπλα τους το κακό παιδί.

Ακόμη τον ζηλεύεις;