Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου…

Αγαπάς τη μόδα, αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς να κάνεις το ξεκίνημά σου στη βιομηχανία; Απλά ακολούθησε το ζώδιό σου! Παρακάτω έχουμε μια λίστα με τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με συγκεκριμένες θέσεις εργασίας στον κλάδο.

Κριός
Ο Κριός κυβερνάται από τον Ραμ, ένα επιφυλακτικό και πεισματάρικο πλάσμα. Αλλά το υπέροχο στους Κριούς είναι η ασύγκριτη ενέργεια και δύναμη που δεν τους επιτρέπει να παραγκωνίζονται. Έχεις αυτοπεποίθηση, δεν δέχεσαι το όχι για απάντηση και παροτρύνεις τους άλλους. Είσαι ένας γεννημένος ηγέτης, ένας ρυθμιστής και παρατηρητής τάσεων. Παρόλο που σου αρέσει να είσαι νούμερο ένα, μην αφήνεις τη συμπεριφορά της ντίβας να σε βλάψει στο χώρο εργασίας.

Ιδανική εργασία: Ορισε εσύ τους ρυθμούς ως διαχειριστής ή υπεύθυνος καταστήματος ή διευθυντής. Είσαι ένας ενεργός ηγέτης και η ομάδα σου θα τροφοδοτήσει το ηθικό σου. Είσαι επίσης πολύ κοινωνικός. Ποιός δε θα ήθελε να είναι κοντά στη θετική σου ενέργεια;

Διάσημοι Κριοί: Lady Gaga, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs, Pharrell Williams, Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger

2.Ταύρος

Ο ταύρος επιτίθεται μόνο όταν είναι έτοιμος! Εχει κακή φήμη για την τεμπελιά και το πείσμα του, αλλά απλά περιμένει να ενεργήσει όταν βρίσκει κατάλληλο πεδίο. Ο ταύρος είναι ένα υπομονετικό ζώδιο που αγαπά την ομορφιά (κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς) και την πολυτέλεια. Εντοπίζεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι αν η δαπάνη αξίζει. Ως ζώδιο της γης είσαι προσγειωμένη και σταθερή. Θέλεις να ορίζεις τον κάθε στόχο και να τον οικοδομείς σταθερά. Είσαι η βασίλισσα της μεθοδολογίας και θα ολοκληρώσεις οποιαδήποτε δουλειά σου ανατεθεί.

Ιδανική εργασία: Επειδή μπορείς να εντοπίσεις την ομορφιά και την πολυτέλεια με ευκολία, θα είσαι μια εξαιρετική φωτογράφος μόδας. Έχεις την υπομονή να τραβήξεις τη σωστή εικόνα και η δουλειά σου θα δελεάσει τον κόσμο ώστε να ξοδέψει τα χρήματά του. Ως ζώδιο της γης, θα είσαι δημιουργική με τη φύση για έμπνευση. Ορισε το στόχο σου τώρα και κινητοποιήσου.

Διάσημοι Ταύροι: Adele, Stevie Wonder, Donatella Versace, Cher, Gigi Hadid, Tina Fey, Jean-Paul Gaultier, Michael Moore, Sofia Coppola

3. Δίδυμοι

Με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας να κυβερνά το ζώδιό του, ο Δίδυμος έχει το χάρισμα του λέγειν. Η ενέργεια -δύο σε ένα-, που συμβολίζει ο Δίδυμος, είναι η αιτία. Είσαι ένα σοφό ζώδιο που θέλει να τα ξέρει όλα, συμπεριλαμβανομένου και του κουτσομπολιού. Είσαι σπουδαία στην κοινωνικοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις για διάφορα θέματα, αγαπάς να μαθαίνεις τα τρέχοντα γεγονότα και είσαι απίστευτα ευφάνταστη. Είσαι ένα ευμετάβλητο ζώδιο, που σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμοστείς σε οποιοδήποτε περιβάλλον γύρω σου. Η ευελιξία σου θα σου επιτρέψει να ανταποκριθείς σε κάθε κατάσταση.

Ιδανική Εργασία: Να έχεις ελευθερία λόγου με τη δική σου εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Θα ήσουν μια υπέροχη PR, δημιουργώντας δίκτυα, ιστορίες, φέρνοντας εις πέρας οποιονδήποτε PR εφιάλτη. Έχεις το ταλέντο της επικοινωνίας. Ακριβώς όπως και η προσωπικότητά σου, ποτέ δεν θα ξέρεις τι σε περιμένει στον κόσμο του PR, αλλά θα ξέρεις ακριβώς πώς να αντιδράσεις.

Διάσημοι Δίδυμοι: Kanye West, Tupac Shakur, Prince, Angelina Jolie, Notorious B.I.G, Salvatore Ferragamo, Mary Kate & Ashley Olsen

4. Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ένα ζωηρό, δημιουργικό ζώδιο του νερού που είναι πρόθυμο να βγει από το καβούκι του. Οι καρκίνοι αγαπούν να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα. Το σύστημα και η οργάνωση τους δίνουν ασφάλεια και άνεση. Όχι μόνο αγαπάς το δικό σου σπίτι, αλλά σου αρέσει να μαθαίνεις και για τα ταξίδια των άλλων. Θέλεις να μαθαίνεις για όλα τα πιθανά μονοπάτια στη ζωή.

Ιδανική εργασία: Κάνε όλους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι ως η απόλυτη διοργανώτρια εκδηλώσεων. Αγαπάς να βοηθηθάς τους άλλους και να τους κάνεις να αισθάνονται καλά. Ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων σουεπιτρέπει επίσης να προβάλλεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Ενσωμάτωσε διαφορους πολιτισμούς ή την τελευταία καινοτομία στις εκδηλώσεις σου. Λόγω του ότι αγαπάς το σπίτι θα γίνεις επίσης μια καλή διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου. Κάνε οποιοδήποτε κατάστημα φιλόξενο. Και πάλι θα χρησιμοποιείς τη δημιουργικότητά σου για να διακοσμήσεις διαφορετικούς χώρους. Θα ακούς τις ανάγκες των πελατών σου και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στο να τις πραγματοποιείς!

Διάσημοι καρκίνοι: Meryl Streep, Vera Wang, Lana del Ray, Selena Gomez, Kevin Hart, Alessia Cara, Giorgio Armani, Oscar de la Renta

5. Λέων

Ο διασκεδαστικός λέων είναι εδώ για να κλέψει την παράσταση. Ο Λέων απεχθάνεται να τον αγνοούν! Είναι γεμάτος δράμα με τον πιο θετικό τρόπο. Ο Λέων είναι ένα πιστό και γενναιόδωρο ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον βασιλιά της ζούγκλας – το λιοντάρι. Η άγρια ​​ενέργεια του είναι μαγευτική. Οι λέοντες είναι 100% ο εαυτός τους, σκέφτονται έξω από το κουτί και είναι μεγάλοι ηγέτες λόγω της μοναδικότητάς τους και του μαγνητισμού τους.

Ιδανική εργασία: Είσαι το μοντέλο! Σου ανήκει η κεντρική σκηνή. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου και σου αρέσει η προσοχή. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι άνετα μπροστά στην κάμερα, να είσαι σίγουρη ότι θα πετύχεις. Οτιδήποτε αγγίζις θα μετατραπεί σε χρυσό. Κοίταξε την Kylie Jenner. Γοητεύει το κοινό της και το κάνει να αγοράζει lip kit και όλα τα Kylie εμπορεύματα. Είσαι σταρ ή μπορείς εύκολα να μετατρέψεις κάποιον άλλο σε σταρ. Σκέψου να γίνεις μια ατζέντισσα αν η κάμερα σε τρομάζει. Ανακάλυψε το επόμενο μοντέλο και θα έχεις μια επιτυχημένη καριέρα.

Διάσημοι λέοντες: Kylie Jenner, Madonna, Jennifer Lopez, Cara Delevingne, Whitney Houston, Halle Berry, Yves Saint Laurent, Coco Chanel, Michael Kors

Παρθένος
Αυτό το πολύ ιδιαίτερο ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Οι παρθένοι είναι γνωστοί για την εξυπηρετικότητα και την έξοχη οργανωτικότητά τους. Είναι τελειομανείς και πρέπει να έχουν τον έλεγχο. Είσαι control freak με τον καλύτερο τρόπο – κοίτα τη βασίλισσα παρθένο Beyoncé. Μερικοί μπορεί να σε βρουν εμμονική, αλλά τα υψηλά στάνταρ σου κερδίζουν σεβασμό. Ό, τι κι αν κάνεις τα δίνεις όλα. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από εσάς.

Ιδανική εργασία: Είσαι η κατάλληλη εκδόρια περιοδικών μόδας. Η προσοχή σου στη λεπτομέρεια, τα χρονοδιαγράμματα και τις προθεσμίες θα κρατήσει την ομάδα σου και τον εαυτό σου σε πρόγραμμα.

Διάσημοι παρθένοι: Beyoncé, Michael Jackson, Zendaya, Kobe Bryant, Pink, Jason Derulo, Tom ford, Karl Lagerfeld

Ζυγός
Είσαι ένα ζώδιο που αγαπά την πολυτέλεια, γοητευτικό και δίκαιο. Σύμβολό σου η ζυγαριά της δικαιοσύνης, παθιάζεσαι με αυτήν και τους κανόνες. Κυριαρχείσαι επίσης από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης, έτσι εκτιμάς τα ωραία πράγματα στη ζωή. Είσαι χαρισματική ηγέτης με νέες ιδέες που θα ωφελήσουν όλους τους εμπλεκόμενους. Οι ικανότητες διαπραγμάτευσης και η γοητεία σου, σου επιτρέπουν να αποκτήσεις ό, τι θέλεις.

Ιδανική Εργασία: Η αγάπη σου για τα υλικά αγαθά θα σε κάνει έναν εξαιρετικό στυλίστα ή personal shopper. Οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης θα σε οδηγήσουν σε αυτές τις θέσεις, καθώς ασχολείσαι με απαιτητικούς πελάτες και προθεσμίες. Ο δίκαιος χαρακτήρας σσυ θα σε βοηθήσει να πετύχεις στην οικολογική μόδα. Ξεκίνησε μια σειρά μόδας με σεβασμό στο περιβάλλον. Κάνε τη διαφορά ζυγέ, είναι αυτό που κάνεις καλά.

Διάσημοι ζυγοί: Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani, Mahatma Gandhi, Oscar Wilde, Donna Karan, Sergio Rossi, Ralph Lauren

8. Σκορπιός

Αυτό το παθιασμένο, έντονο, ζώδιο του νερού είναι ένας γενναίος trendsetter. Ο Σκορπιός σταθεροποιεί τους στόχους του και τους κυνηγάει. Υπάρχουν τρία στάδια στην εξέλιξη του Σκορπιού και γι’αυτό συνέχεια μεταμορφώνεται, αναπτύσσεται και επανεφευρίσκει τον εαυτό του. Το πάθος, η ένταση, ο έλεγχος και η διαισθητικότητά του, τον καθιστά μια δύναμη μέσα στη βιομηχανία της μόδας.

Ιδανική Εργασία: Θα είσαι σπουδαία σχεδιάστρια μόδας. Είσαι ένα δημιουργικό και ισχυρό ζώδιο. Η διαίσθησή σου και η έντονη αίσθηση του στυλ θα σε βοηθήσουν να υπαγορεύσεις τι τάση θα ακολουθήσει. Το στοιχείο του ελέγχου που έχεις στο χαρακτήρα σσου θα σε κάνει πολύ προστατευτικό για τη δουλειά σου.

Διάσημοι σκορπιοί: Katy Perry, Drake, Hillary Clinton, Bill Gates, Kris Jenner, Kendall Jenner, P. Diddy, Future, Willow Smith, Calvin Klein, Stefano Gabbana, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Rick Owens, Zac Posen

9. Τοξότης

Σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς αρέσει να ρισκάρει και να ταξιδεύει. Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι, εμπνευσμένοι και σοφοί. Είναι επίσης κωμικοί, διασκεδαστικοί και αναζητούν την περιπέτεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά διοχετεύονται μέσω του συμβόλου του Τοξότη: τον κένταυρο, ένα μυθολογικό πλάσμα μισό άνθρωπο και μισό άλογο. Το ένα μισό επιδιώκει τη γνώση, το άλλο, είναι πολύ ζωηρό και έτοιμο για όλα. Οι τοξότες είναι κοινωνικές πεταλούδες. Η επιθυμία τους να ψυχαγωγούν, να είναι περιπετειώδεις και να είναι έξω, τους επιτρέπει να έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν να συνδέονται με ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα. Είναι τολμηροί με μια μαλακή πλευρά.

Ιδανική Εργασία: Θα είσαι ένας πολύ καλός υπεύθυνος προσλήψεων ή buyer. Έχεις αυτές τις διπλές ιδιότητες που σε κάνουν σοβαρή, επίσημη και εμπνευσμένη ενώ είσαι διασκεδαστική και αστεία. Λόγω του ότι είσαι ευφυής και η ψυχή του πάρτυ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να ως buyer μόδας. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η δουλειά είναι μόνο glitz και glam, αλλά δεν έχουν ιδέα πόσα μαθηματικά και προϋπολογισμοί πραγματικά εμπλέκονται. Θα κάνεις επίσης πολλες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου. Οι buyers πρέπει να δικτυωθούν και να γνωρίζουν ποιος είναι στον κλάδο. Θα λάμψεις εδώ.

Διάσημοι τοξότες: Taylor Swift, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Britney Spears, Jay-Z, Christina Aguilera, Manolo Blahnik, Gianni Versace

10. Αιγόκερως

Είστε εργατική, φιλόδοξη, συγκεντρωμένη και ατρόμητη. Θέλεις να είσαι επικεφαλής, να έχεις αρχηγική θέση και αγαπάς οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία. Ό, τι βάζεις στο μυαλό σου, θα το ολοκληρώσεις. Η αγαπημένη σου θέση είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Όταν πρόκειται για εργασία, είσαι 100% πειθαρχημένη, οπότε η έναρξη της σταδιοδρομίας σου είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεσαι ένα στρατηγικό σχέδιο και έναν οδικό χάρτη για τους στόχους σου. Αλλά ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο προς την επιτυχία, προσπάθησε να διασκεδάσεις. Ο κυβερνήτης σου είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της ωριμότητας. Μην ξεχνάς ότι ένα χαμόγελο βοηθάει πολύ και μπορεί να είναι μοναχική η κορυφή αν αποκλείσεις τους ανθρώπους στην πορεία προς αυτήν.

Ιδανική εργασία: Θα διευθύνεις την επιχείρηση, αλλά θα ξεκινήσεις ως εκπρόσωπος πωλήσεων. Οι προσανατολισμένοι στους στόχους τους αιγόκεροι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πετύχουν τους στόχους πωλήσεων και να πείσουν τους πελάτες να αγοράσουν τα εμπορεύματά τους. Σύντομα θα είσαι υπεύθυνη για την εταιρία, παίρνοντας αποφάσεις και εξηγώντας πώς θα πρέπει να φαίνεται η εταιρία στα μεγάλα καταστήματα. Ας μιλήσουμε για μεγάλη δύναμη.

Διάσημοι αιγόκεροι: David Bowie, Muhammad Ali, Michelle Obama, Calvin Harris, Kate Spade, Alexander Wang, Diane von Furstenberg, Christian Louboutin

11. Υδροχόος Με μία λέξη: Avant garde. Ο κυβερνώντας πλανήτης σου είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της πρωτοτυπίας, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το ότι σκέφτεσαι διαφορετικά από τους συνομηλίκούς. Είσαι ομιλητική, ανοιχτόμυαλη, θερμή, αστεία, αγαπάς την τεχνολογία και οτιδήποτε έχει καλό σκοπό. Οι Υδροχόοι είναι εδώ για να κάνουν αλλαγές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ξεσκεπάζεις τους κακούς στον κόσμο. Ό, τι κάνεις έχεις στο μυαλό σου τους φίλους σου ή την ομάδα. Είσαι ένα διασκεδαστικό, φιλικό, ιδιόμορφο και ελεύθερο πνευματικό ζώδιο που θα αγωνιστεί για κάθε λόγο αναπτύσσοντας κάποια ριζοσπαστική στρατηγική. Πάντα σκέφτεσαι μπροστά, πολύ φουτουριστικά.

Ιδανική εργασία: Επειδή αγαπάτς τον κόσμο της τεχνολογίας, θα πετύχεις ως διαχειρίστρια μάρκετινγκ για μια online πλατφόρμα μόδας. Νιώσε ελεύθερη και χαλαρή δημιουργώντας το δικό σου περιεχόμενο και παρακολουθώντας το ακροατήριό σου κράτα σημειώσεις. Μόλις ολοκληρώσεις την ενασχόλησή σου με το μάρκετινγκ, ξεκίνησε τη δική σου πρωτοποριακή εταιρία μόδας. Βρες τι έχει ζήτηση στη βιομηχανία και πάρτο πάνω σου.

Διάσημοι Υδροχόοι: Oprah Winfrey, Bob Marley, Justin Timberlake, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Dr. Dre, Christian Dior

12.Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του κύκλου, αλλά μην υποτιμάς αυτό το φανταστικό ζώδιο. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, που τους δίνει τα μυστηριώδη και φανταστικά χαρακτηριστικά τους. Είσαι ονειροπόλα, οραματίστρια και μπορείς να επιβιώσεις στο δικό σου κόσμο. Είσαι επίσης συμπονετική, χρήσιμη, σοφή και θεραπευτική. Είσαι ο ορισμός της χαλαρότητας. Μισείς τους κανόνες και λατεύεις να τους σπάς. Μισείς την πραγματικότητα, δημιουργώντας έτσι τη δική σου. Οι Ιχθείς είναι δύο ψάρια που κολυμπούν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτή η αντίφαση καθιστά τη διευθέτηση και τη λήψη κάθε απόφασης πολύ δύσκολη. Είναι λοιπόν καλύτερο να ζωγραφίζεις τη δική σου ζωή, οπότε να είσαι δημιουργική και θα είσαι ευχαριστημένη.

Ιδανική εργασία: Οι Ιχθείς είναι οι απόλυτοι καλλιτεχνικοί διευθυντές. Αυτή η δουλειά σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι επικεφαλής και να απελευθερώσεις όλη αυτή τη μαγεία που έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνεις καλλιτεχνική διευθυύντρια, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι με όλα τα είδη τέχνης – που αγαπάς. Λόγω του ότι είσαι τόσο διαισθητική, έχεις την ικανότητα να εξελίσσεσαι. Ξέρεις τι θέλεις και χρειάζεσαι το ακροατήριό σου. Κοίταξε την trendsetter, θεά Rihanna για έμπνευση. Να είσαι ατρόμητη στο χώρο εργασίας.

Διάσημοι Ιχθείς: Rihanna, Justin Bieber, Steve Jobs, Madison Beer, George Washington, Adam Levine, Carrie Underwood, Kesha, Kurt Cobain, Kat Von Dee, Timberland, Whitney Port, Alexander McQueen, Givenchy