“Κλείδωσε” το Υπουργείο Εξωτερικών

Από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες  μας, το Υπουργείο Εξωτερικών είναι το μόνο Υπουργείο που “κλείδωσε” με νέο ένοικο,  τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, “ζύγισε” τα υπέρ και τα κατά για το ΥΠΕΞ και αποφάσισε ότι ο καταλληλότερος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου,  “άγρυπνος φρουρός” και γνωρίζει όλες τις πτυχές του Κυπριακού προβλήματος και όχι μόνο. Είναι γνώστης της διεθνής σκακιέρας κι αυτό τα λέει όλα.

Αυτές τις στιγμές η μικρή μας πατρίδα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, ειδικότερα μετά τις προκλητικές απειλές της Τουρκίας στη Κυπριακή ΑΟΖ.

Άρα το Υπουργείο Εξωτερικών δεν θέλει έναν ερασιτέχνη αλλά έναν έμπειρο γνώστη και διπλωμάτη που να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον τομέα αυτό και τις πολιτικές και διεθνείς εξελίξεις.

Άλλωστε σε συνέντευξη του στο TvOne, ο κ. Ιωάννης Κασουλίδης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι μετά την αποχώρηση του το Υπουργείο Εξωτερικών θα αναλάβει,  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως ένα από τα πολιτικά του παιδιά.