Ποιος θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ;

Όπως όλα δείχνουν οριστική είναι η απόφαση της γραμματείας του ΑΚΕΛ για “απόσυρση” του Νίκου Κατσουρίδη από την ηγεσία του κόμματος.

Ο Νίκος Κατσουρίδης βρίσκεται για 20 συνεχή χρόνια στη πρώτη γραμμή του ΑΚΕΛ κυρίως μάλιστα σε προεκλογικές περιόδους είχε  το πάνω χέρι σε όλες και ειδικά τις δύσκολες  εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι λόγοι βέβαια της “απόσυρσης” του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Νίκου Κατσουρίδη, είναι οι ανακρίσεις της αστυνομίας που έγιναν σε μέλη της οικογένειας του για κάποια θέματα  για τα οποία στο ΑΚΕΛ και ειδικά ο τέως πρόεδρος Χριστόφιας τον είχαν βάλει στο “μάτι” εδώ και αρκετό καιρό.

Έγκυρες πληροφορίες της Λαιμητόμος αναφέρουν ότι μιάς και φεύγει  και αποστασιοποιείται ο Νίκος Κατσουρίδης έχει αποφασίσει, μαζί με στενό κύκλο συνεργατών του, να παραιτηθεί και από κονοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ στη  βουλή.

Τη θέση κανονικά δικαιούται να  πάρει ο Σταύρος Ευαγόρου, ο οποίος μάλιστα και την διεκδικεί αλλά έλα που ο Χριστόφιας όπως έχουμε αναφέρει  πολλές φορές έχει το πάνω χέρι στη κεντρική επιτροπή του ΑΚΕΛ και προορίζει άλλον….

Αυτό τον άλλο λοιπόν,  αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι….