Ποιος αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου του SIGMA ‘καραγκιόζη’ και πως ο ίδιος απαντά

“Η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα παράνομη. Στην Κύπρο το Σίγμα δίνει ξανά βήμα νομιμοποίησης στους μιμητές τους του ΕΛΑΜ. Καραγκιόζηδες ξανά”!

12413_100821479957363_2782405_n

Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του δημοσιογράφου Λοίζου Αντωνίου, ο οποίος έκανε δριμεία επίθεση στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων SIGMA Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, αφού δεν δίστασε να τον αποκαλέσει “Καραγκιόζη”.

Ο λόγος της επίθεσης, γιατί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου φιλοξένησε στις ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, ενόψει και των καταιγιστικών εξελίξεων που συμβαίνουν αυτή την ώρα με την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

“Η μεγαλύτερη δημοσιογραφική αγυρτεία αυτή την ώρα στο Σίγμα. Όλα τα κόμματα μίλησαν για τις συλλήψεις των ναζιστών της Χρυσής Αυγής αλλά οι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι του ΣΙΓμα έχουν στο Στούντιο τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ να μιλά για πραξικόπημα. Η μεγάλη αγυρτεία του Σιγμα σε εξέλιξη. Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στο στούντιο καταγγέλλει τις συλλήψεις των ναζιστών της Χρυσής Αυγής” συνέχισε χαρακτηριστικά ο Λοίζος Αντωνίου.

382670_10150354879376360_1266180677_n

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνου, όντας ήρεμος άνθρωπος και αρεστός από τον κόσμο, ως άψογα επαγγελματίας στο δημοσιογραφικό τομέα, απάντησε, μέσω της επίσημης σελίδας του στον Λοίζο Αντωνίου.

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Loizos Antoniou ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Katerina Eliadi. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΕΛΑΜ (ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ) ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΑΜ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ”.

Αναστάτωση προκλήθηκε και στον υπόλοιπο δημοσιογραφικό κόσμο του Τηλεοπτικού Σταθμού SIGMA, αφού τα επόμενα σχόλια που ακολούθησαν εκ μέρους του Λοίζου Αντωνίου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των συναδέλφων δημοσιογράφων του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο Λοίζος Αντωνίου δεν έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ με αρνητικές τους ενέργειες.