Ποιοι celebrities ήταν ήδη πλούσιοι πολύ πριν αποκτήσουν φήμη και δόξα

Πολύ πριν αποκτήσουν τη φήμη για την οποία είναι γνωστοί σήμερα, τόσο στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της μουσικής, όσο και στον κόσμο της μόδας, οι celebrities που ακολουθούν ήξεραν πολύ καλά πώς είναι να ζεις μέσα στον πλούτο, καθώς οι οικογένειές τους διέθεταν, και συνεχίζουν να διαθέτουν, μεγάλη περιουσία.

Τζούλια Λούις- Ντρέιφους

Η διάσημη κωμική ηθοποιός Τζούλια Λούις- Ντρέιφους είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Γκέραρντ Λούις- Ντρέιφους, ο οποίος έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μπρουκ Σιλντς

Η Μπρουκ Σιλντς έχει προγονικούς δεσμούς με μια σειρά ευγενών οικογενειών από την Ιταλία. Ο πατέρας της ήταν στέλεχος της Revlon Cosmetics, ενώ ο παππούς της ήταν κορυφαίος τενίστας και η γιαγιά της πριγκίπισσα της οποίας η οικογένεια κέρδισε περιουσία μέσω της διοίκησης των οικονομικών του Βατικανού.

Τζέικ Γκίλενχαλ

Ο πατέρας του Τζέικ Γκίλενχαλ, Στέφεν Γκίλενχαλ, είναι διάσημος σκηνοθέτης ταινιών και η μητέρα του επιτυχημένη σεναριογράφος.

Ρούνεϊ Μάρα

Η οικογένεια του πατέρα της συντρόφου του Χοακίν Φίνιξ, επίσης, ηθοποιού Ρούνεϊ Μάρα, ίδρυσε την αμερικάνικη ομάδα football New York Giants, ενώ η οικογένεια της μητέρας της την ομάδα Pittsburgh Steelers. Σήμερα, ο πατέρας της είναι ο αντιπρόεδρος της αξιολόγησης παικτών για τους Giants.

Άνταμ Λεβίν

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 και κριτής του αμειρικάνικου The Voice είναι ο γιος του Φρεντ Λεβίν, ο οποίος ίδρυσε την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής ένδυσης M. Fredric.

Έντουαρντ Νόρτον

Ο πατέρας του Νόρτον ήταν περιβαλλοντικός δικηγόρος που υπηρέτησε ως ομοσπονδιακός εισαγγελέας επί της προεδρίας Κάρτερ.

Νικόλ Ρίτσι

Η Νικόλ Ρίτσι υιοθετήθηκε και μεγάλωσε από τον Λάιονελ Ρίτσι, του οποίου το πρώτο άλμπουμ έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο το χρόνο μετά τη γέννησή της Νικόλ.

Πάρις Χίλτον

Ο παππούς της Πάρις Χίλτον, Κόνραντ Χίλτον, ίδρυσε την αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Hilton Hotels και η ίδια, μαζί με την αδερφή της, είναι κληρονόμος της περιουσίας της εταιρείας, με την εκτιμώμενη καθαρή αξία της να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Εντ Σίραν

Οι γονείς του μουσικού Εντ Σίραν διοικούσαν μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβουλευτικής τέχνης που ονομάζεται Sheeran Lock για 20 χρόνια, ενώ η μητέρα του, Imogen Lock, είναι και επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων.