Ποιοί είναι οι επώνυμοι συγκρατούμενοι του Λαυρεντιάδη στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

 Με το κεφάλι κατεβασμένο και υποβασταζόμενος από αστυνομικούς, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Proton Bank, πέρασε την είσοδο των φυλακών Κορυδαλλού.

Θα κρατηθεί στην 6η πτέρυγα, τη λεγόμενη VIP , αφού εκεί κρατούνται οι επώνυμοι.

Εκεί  βρίσκονται προφυλακισμένοι, μεταξύ άλλων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο ξάδερφός του Νίκος Ζήγρας, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο γιος του Σταύρος, ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, ο Γιάννης Σμπώκος, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και ο τελευταίος χουντικός πραξικοπηματίας Νικόλαος Ντερτιλής

Είναι μία πτέρυγα αρκετά πιο καθαρή και σχετικώς περιποιημένη. Οι επώνυμοι κρατούμενοι δεν είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο κ. Λαυρεντιάδης κατέληξε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από τεράστια προσπάθεια από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο, να αποφύγει τον εγκλεισμό του. Οδηγήθηκε στην αρχή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, επικαλούμενος ενόχληση στην καρδιά. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι δεν είχε πρόβλημα, του έδωσαν εξιτήριο. Επικαλέστηκε τότε ψυχολογικά προβλήματα και διεκομίσθη στο Δαφνί. Ουδέν ψυχολογικό πρόβλημα, αποφάνθηκαν οι γιατροί και τον «έδιωξαν».Στην συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι στον Ευαγγελισμό, καθώς επέμενε για προβλήματα υγείας. Όταν ξανά δεν έγινε δεκτός, αστυνομικοί τον μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και διανυκτέρευσε Κυριακή προς Δευτέρα για να καταλήξει στις φυλακές Κορυδαλλού.