Ποια ζώδια χρειάζονται ένα μόνο ραντεβού στο Facebook για να ερωτευτούν!

Τα διαδικτυακά ραντεβού τείνουν να γίνουν η νέα μας πραγματικότητα. Πολύ πριν την καραντίνα είχαμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε τα ολοένα και περισσότερα dating apps τα οποία ήταν το καλύτερο εργαλείο των singles τις μέρες που μείναμε σπίτι. Κι ενώ η ιδέα των online συναντήσεων με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας είναι οικεία, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί κάποιος να μας ερωτευτεί μέσα από ένα και μόνο ραντεβού στο Zoom ή στο Facebook.

Αν ανήκεις στα ζώδια της γης σίγουρα είσαι σε αυτούς που δεν πιστεύουν, αν ανήκεις στα ζώδια του νερού σου έχει συμβεί κιόλας. Ένας Καρκίνος, ένας Σκορπιός κι ένας Ιχθύς μπορούν να ερωτευτούν με αυτό τον τρόπο. Οι αστρολόγοι λένε μάλιστα ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να ο κάνουν αφού η Αφροδίτη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα παραμείνει εκεί για 4 μήνες.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να βγεις ραντεβού μέσω Zoom για να νιώσεις ότι βρήκες τον ένα και μοναδικό. Σου αρκεί και το να ανταλλάξετε μερικά μηνύματα. Σου αρέσει να διαισθάνεσαι πράγματα και βγαίνεις με την πρόθεση ότι θα συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου. Μόλις γνωρίσεις κάποιον νιώθεις δέσιμο, μπορείς να είσαι ιδεαλιστής και να έχεις την τάση να φαντασιώνεσαι το μέλλον σου με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορείς να είσαι πολύ συναισθηματική και να μπεις στη λογική μας σχέσης πολύ πριν συμβεί στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Δεν θα περίμενε κανείς ότι θα ήσουν στη λίστα με αυτούς που ερωτεύονται μετά από ένα μόλις διαδικτυακό ραντεβού καθώς είναι ανήκεις στα αισθησιακά ζώδια και χρειάζεσαι σωματική επαφή για να συνδεθείς και συναισθηματικά με κάποιον. Παρόλα αυτά ακολουθείς την παρόρμησή σου. Αν νιώσεις ότι κάποιος είναι ξεχωριστός, επιτρέπεις στον εαυτό σου να εξερευνήσεις αυτά τα συναισθήματα.

Ιχθύς

Είσαι απόλυτα ρομαντική, ο κουβερνήτης σου είναι ο Ποσειδώνας και έχεις ανεπτυγμένη φαντασία. Μπορείς να ερωτευτείς κάποιον και μόνο από την συναισθηματική σύνδεση που θα νιώσεις και χωρίς καν να δεις το πρόσωπό του. Είσαι φοβερά εκφαστική και αν κάποιος καταφέρει να αγγίξει μια χορδή σου είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει τη φαντασία και το συναίσθημά σου.