Ποια ζώδια θα προτείνουν το πορνό στο σεξ…

Το να βλέπεις πορνό μπορεί να είναι κάτι που κάνεις όταν είσαι μόνη σου και έχεις ερωτικές διαθέσεις ή προσπαθήσεις να ζωντανέψεις τα πράγματα στη σχέση του. Ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνη ή δεσμευμένη, αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια μοναχική πρακτική. Στην πραγματικότητα, το να φέρνεις το πορνό στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να κάνει την σεξουαλική σου ζωή πολύ καλύτερη με πολλούς τρόπους. Κανείς δεν το ξέρει καλύτερα αυτό από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να είναι πολύ ευθύς με την σεξουαλικότητά του και τις επιθυμίες του. Είναι παθιασμένος, αγαπά τη διασκέδαση και δεν θα διστάσει να δοκιμάσει νέα πράγματα στο κρεβάτι. Με κυβερνήτη τον Άρη, έχει μία έξτρα καυτή επιθυμία να ενισχύει την σεξουαλική του ζωή συχνά. Αν θεωρεί ότι φέρνοντας το πορνό στην κρεβατοκάμαρά του θα βοηθήσει τα πράγματα να γίνουν πιο ενδιαφέροντα, τότε θα το κάνει. Ο Κριός ειλικρινά απολαμβάνει να ικανοποιεί την παρτενέρ του και θα δώσε μεγάλη προσοχή στο τι της αρέσει. Έχει την τάση να χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια του οπότε μπορεί να μην προλάβετε καν να δείτε ένα ολόκληρο βίντεο.

Δίδυμος

Είναι ένα πολύ περίεργο ζώδιο. Από τη στιγμή που έχει κυβερνήτη τον Ερμή, που παλεύει με τις σκέψεις και την επικοινωνία, έχει την τάση να είναι ευθύς και προχωρημένος όταν μιλάμε για το σεξ. Ο Δίδυμος αγαπά να μιλά για τις σεξουαλικές πράξεις πριν προχωρήσει σε αυτές και θα χαρεί να ακούσει τι είδους πορνό αρέσει στην παρτενέρ του. Απλά ψάχνοντας το βίντεο που θα δείτε μαζί μπορεί να ενθουσιάσει τον Δίδυμο. Αν και δεν χαρακτηρίζεται συνήθως ως ένα ανοιχτό σεξουαλικά ζώδιο, όπως είναι ο Σκορπιός, ο Δίδυμος έχει την τάση να έχει πολλές σεξουαλικές ορέξεις και δεν θα προτείνει το πορνό σύντομα στο σεξ.

Τοξότης

Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Δίας που είναι ο πλανήτης της εξάπλωσης. Αυτό σημαίνει ότι πάντα αναζητά κάτι παραπάνω. Ως ο περιπετειώδης του ζωδιακού, είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε έστω και για μια φορά, ειδικά όταν πρόκειται για το σεξ. Θα αξιοποιήσει το πορνό ως ένα τρόπο για να πείσει την παρτενέρ του να δοκιμάσει κάτι νέο είτε πρόκειται για παιχνίδι ρόλων ή νέα στάση. Ο Τοξότης είναι διασκεδαστικός και παιχνιδιάρης οπότε θα φέρει μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση ενώ με αυτό τον τρόπο θα παραμείνει θα αποτρέψει τον εαυτό του από το να νιώσει αδρανής και πνιγμένος στη σχέση του.