Ποια επιστρέφει στις “ρίζες” της;

Κάποτε ήταν μια επιτυχημένη παιδοχειρούργος στο Νοσοκομείο. Ίσως ήταν η μοναδική στο είδος της με τόσο μεγάλη επιτυχία σαν  γιατρός.

Θέλησε όμως να δοκιμάσει τη τύχη της στη πολιτική, πράγμα που έκανε. Ο  Σπύρος Κυπριανού την δέχθηκε στο ΔΗΚΟ και ταυτόχρονα την ένταξε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος αλλά απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής.

Βλέποντας την αποτυχία της με το ΔΗΚΟ και ότι δεν της έβγαινε η συνεργασία της στο κόμμα “έριξε άγκυρα” στον ΔΗΣΥ και στον τότε αρχηγό του κόμματος Νίκο Αναστασιάδη. Ο Νίκος Αναστασιάδης αγκάλιασε και καλωσόρισε την Ελένη δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα στο κόμμα ότι θέλει την Ελένη στη Βουλή.

Όντως η Ελένη Θεοχάρους εκλέγηκε βουλευτής με τη σημαία του ΔΗΣΥ και ακόμα και σήμερα  με τη σημαία του ΔΗΣΥ είναι Ευρωβουλευτής.

Πριν από δύο χρόνια η Ελενη Θεοχάρους έφυγε από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και δημιούργησε δικό της κόμμα την “Αλληλεγγύη” όμως  αρκετοί πιστοί ψηφοφόροι της την εγκατέλειψαν τώρα στις προεδρικές εκλογές όταν η ίδια αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Νικόλα.

Όπως όλα δείχνουν είναι μονόδρομος πλέον για την Ελένη: Ή θα επιστρέψει στις ρίζες της, από εκεί που έκανε τα πρώτα της βήματα στη πολιτική ή θα επιστρέψει στην ιατρική.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί πλέον να κρατήσει το μικρό κόμμα που της έχει απομείνει και θα γυρίσει στις ρίζες της που δεν είναι άλλες από το ΔΗΚΟ.

Π.Α.