Ποδόσφαιρο: Ήττα για το ΑΠΟΕΛ, ισοπαλία Απόλλωνας -ΑΕΛ και Ανόρθωση -ΕΝΠ

Ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0, ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό αγώνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β` φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνιζόταν από το 61΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινα κάρτα του Ακοράν, η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε τέρμα στο 66΄ με τον Γκονζάλεθ, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Το ντέρμπι στη Λεμεσό μεταξύ Απόλλων και ΑΕΛ έληξε ισόπαλο 1 -1.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Γκαστανάγια στο 19΄ για να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας με τον Γιούστε στο 72΄. Η ΑΕΛ αγωνιζόταν από το 53΄ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινα κάρτα του Κροάτη Αγκάνοβιτς, ενώ ο Απόλλωνας έχασε πέναλτι που το κτύπησε ο Ζελάγια.

Στο Β` όμιλο, Ανόρθωση και ΕΝ Παραλιμνίου έμειναν στην ισοπαλία 2 – 2, σε ένα αγώνα που έγινε στο στάδιο Παραλιμνίου.

Προηγήθηκε η Ανόρθωση με τον Ράγιο στο 11΄ για να ισοφαρίσει η ΕΝΠ με τον Πίττα στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου. Ο Πίττας έδωσε το προβάδισμα στην ΕΝΠ στο 53΄ για να ισοφαρίσει στο 83΄ η Ανόρθωση και πάλι με τον Ράγιο.

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, στον Α΄ όμιλο το ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 61 βαθμούς, ο Απόλλωνας ανήλθε στους 58, ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στους 55 και η ΑΕΛ στους 49 βαθμούς.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια που θα γίνει στις 19.00.