Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ -ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – OMONOIA, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου, 2015 και ώρα 16:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 14:30. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και οπωσδήποτε πριν την 15:00 ώρα ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα διατεθούν 1,200 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των μαθητικών και των παιδικών) τα οποία αναμένεται στην πλειοψηφία τους να εξαντληθούν κατά την προπώληση και ως εκ τούτου είναι άγνωστο κατά πόσον θα ανοίξει ή όχι ταμείο στο στάδιο. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι οπαδοί της ομάδας να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν ήδη εξασφαλίσει ή είναι σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.

Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα προέρχονται από Λευκωσία να στρίψουν αριστερά από τον Κυκλικό Κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά μέχρι το στάδιο.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή.
Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλαδή, να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για τη δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.

Η ώρα 14:00 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς και τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.