Πλημμύρες – Αχαία: 1000 άτομα πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία η κακοκαιρία.

Ειδικότερα, στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης που τραγουδούσε η Πάολα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.

Πλημμύρισε χείμαρρος στην Αχαΐα – Εγκλωβίστηκαν θαμώνες νυχτερινού κέντρου

Στην Αχαΐα το σημαντικότερο πρόβλημα καταγράφηκε στον Δρέπανο με χείμαρρο να «φουσκώνει» και εκατοντάδες άτομα να εγκλωβίζονται σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο είχαν πάει για να δουν την Πάολα.

Οι αρχές επιστράτευσαν μηχανήματα για να εκτρέψουν τη ροή του νερού προκειμένου να πέσει η στάθμη του νερού με την επιχείρηση να ολοκληρώνεται τα ξημερώματα, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Παράλληλα η Πυροσβεστική και η Αστυνομία σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια με τις αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους.