Πιστόριους: Απαγορευμένα στεροειδή βρέθηκαν στο σπίτι του

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας που διέπραξε ο Όσκαρ Πιστόριους έρχονται να βαρύνουν την κατάστασή του καθώς, εκτός από το ματωμένο μπαστούνι βρέθηκαν σπίτι του και απαγορευμένα στεροειδή φάρμακα.

Σύμφωνα με τους επιθεωρητές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι: ” Ο Πιστόριους έχασε κάθε έλεγχο λόγω του συνδυασμού απαγορευμένων στεροειδών και πολύ αλκοόλ που κατανάλωσε με αποτέλεσμα να επιτεθεί στην ερωμένη του”.

Αναμένονται οι αιματολογικές εξετάσεις για να πιστοποιηθεί η κατάσταση του Ολυμπιονίκη εκείνο το βράδυ, ενώ τα  μπουκάλια αλκοόλ, ποτήρια αλλά και τα κουτάκια με τα απαγορευμένα φάρμακα  φαίνεται πως ήταν το φονικό κοκτέιλ  που χρησιμοποίησε.

Επιπλέον η αστυνομία αναφέρει πως η Ρίβα πυροβολήθηκε πρώτη φορά, όχι στο μπάνιο, αλλά στο υπνοδωμάτιο και η σφαίρα τη χτύπησε στο γοφό, αμέσως η κοπέλα έτρεξε να κρυφτεί στο μπάνιο.Ενώ στη συνέχεια ο Πιστόριους την πυροβόλησε άλλες τρεις φορές στο κεφάλι μέσα από την πόρτα του μπάνιου η οποία πρέπει να ήταν κλειδωμένη. Η θέση των τραυμάτων στο κεφάλι μαρτυράει πως η αδικοχαμένη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο μπάνιο, διπλωμένη από τον πόνο του πρώτου χτυπήματος.