Πιλότος της Air Canada κέρασε πίτσα όλους τους επιβάτες ως αποζημίωση για την αλλαγή αεροδρομίου προσγείωσης

Αναγκαστικές αλλαγές πορείας και προσγειώσεις λόγω δυσχερών καιρικών φαινομένων μπορεί να συμβούν πολύ συχνά στις πτήσεις. Πόσο συχνό είναι όμως ένας πιλότος να προσπαθεί να φτιάξει έστω και λίγο τη διάθεση των επιβατών κερνώντας τους φαγητό;

Αυτό έκανε ένας πιλότος σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Air Canada, ενθουσιάζοντας τους επιβάτες! Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής που μίλησε στο Insider (www.thisisinsider.com), τη Δευτέρα 4 Μαρτίου η πτήση που απογειώθηκε από το Τορόντο με προορισμό το Χάλιφαξ, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω καταιγίδας. Αφού έκανε μερικούς κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο του Χάλιφαξ, αναγκάστηκε να μεταβεί στο αεροδρόμιο του Φρέντρικτον, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες.


Ο κυβερνήτης λοιπόν, αποφάσισε να αποζημιώσει τους επιβάτες, παραγγέλνοντας πίτσες για όλους από τοπική πιτσαρία. Μάλιστα το πλήρωμα ανέλαβε να τους σερβίρει. Και μπορεί αργότερα να προγραμματίστηκε η επόμενη πτήση τους για το Χάλιφαξ το απόγευμα της επόμενης μέρας, ωστόσο πολύ εκτίμησαν την προσπάθεια του κυβερνήτη να τους φτιάξει τη διάθεση!