Πιέζεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος να συμπορευθεί με Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλαος Παπαδόπουλος, παρά τη μεγάλη σιωπή του προς τους συναγωνιστές του στο ΔΗΚΟ, αλλά  και την τελευταία δήλωση του στα ΜΜΕ περί  “σεβασμού στην απόφαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος”, τηρεί μια στάση αναμονής και ουδετερότητας. Προς τι όμως όλο αυτό;Η αδελφή του Αναστασία, η οποία αν και είναι και η ίδια μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΟ, εξέφρασε δημόσια την υποστήριξη της προς τον υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Λιλλήκα.

Απο έγκυρες πληροφορίες της laimitomos.com ο ετεροθαλής αδελφός του και Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωσταντίνος Γιωρκάτζης που εδώ και καιρό είναι υποστηρικτής του Νίκου Αναστασιάδη τον πιέζει να δηλώσει την επίσημη στήριξή του στο πρόσωπο του Αναστασιάδη.

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν όλοι τις επόμενες κινήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου μιας και μια πιθανή υποστήριξη άλλου υποψηφίου, πέραν του Αναστασιάδη, του υποψηφίου δηλαδή που στηρίζει επίσημα το κόμμα, ίσως σημάνει και την αποχώρηση του..

Το ερώτημα για το τι θα κάνει τελικά ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα παραμείνει κλειστό για λίγες ώρες ή μέρες..

Πολύ σύντομα όμως θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του..