ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγας υποστηρικτής της συναυλίας «Μαζί για τη Λάρνακα και τον συνάνθρωπό μας»

Μέγας υποστηρικτής της συναυλίας «Μαζί για τη Λάρνακα και τον συνάνθρωπό μας», ήταν η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Τη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, συνδιοργάνωσαν οι Δήμοι Λάρνακας, Αραδίππου, Αθηένου, Λευκάρων, Λιβαδιών, Δρομολαξιάς-Μενεού, οι κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου και αρκετές εθελοντικές οργανώσεις.

Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς γνωστοί και καταξιωμένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες καλλιτέχνες, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 130 τόνοι τροφίμων, ενώ υπολογίζεται ότι παρευρέθηκαν γύρω στις 30 χιλιάδες κόσμου.

Η ανταπόκριση των πολιτών σε αυτή την πρωτοβουλία υπήρξε περισσότερο από συγκινητική και θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης πολλών οικογενειών. Η κοινωνία μας, έστειλε και πάλι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, κάτι για το οποίο μπορεί να αισθάνεται απεριόριστη περηφάνια.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, δήλωσε πως «η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ διαχρονικά στηρίζει την κυπριακή κοινωνία προσαρμόζοντας την προσφορά της με τις εκάστοτε ανάγκες των Κυπρίων». «Ως κυπριακή εταιρεία», συνέχισε η κ. Λευκαρίτη, «βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας».

Πρόσθεσε πως «η στήριξη της συναυλίας ‘Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπό μας’, είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

Ανακοίνωση Τύπου