Περιφερειακή Σύσκεψη Υπουργών με Κοινότητες της Λεμεσού

O Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Υπουργός Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Καδής πραγματοποίησαν, σήμερα, περιφερειακή σύσκεψη κοινοτήτων της επαρχίας Λεμεσού, με στόχο την εξέταση αιτημάτων και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε κοινότητα ξεχωριστά.

Ο δύο Υπουργοί πραγματοποίησαν χωριστές συναντήσεις με τους κοινοτάρχες των χωριών: Ακρούντα, Αρμενοχώρι, Ασγάτα, Βάσα Κελλακίου, Μοναγρούλλι, Μονή, Μουτταγιάκα, Παρεκκλησιά, Πεντάκωμο, Πύργος, Σανίδα, Φοινικάρια και Άγιο Τύχωνα μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς, συναρμόδιους λειτουργούς πολλών κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Στις συναντήσεις, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, αιτήματα και προτάσεις των Κοινοτήτων για βελτιώσεις σε οδικά δίκτυα, αναπτυξιακά έργα, δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας και άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπουργός Γεωργίας θα συνεχίσουν τις από κοινού περιφερειακές συσκέψεις, με γνώμονα την ανάπτυξη και την επίλυση των προβλημάτων των κοινοτήτων.