Περιοδεία Νικόλα στη Λάρνακα: «Η κυβέρνηση έχει αφήσει τα καταστήματα στο έλεος της πανδημίας»

«1 στα 3 καταστήματα κινδυνεύει να μην ανοίξει ξανά – Το ΔΗΚΟ επιμένει στην άμεση εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων στήριξης των μικρομεσαίων».

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Λάρνακας, τοπικούς αξιωματούχους του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές, πραγματοποίησε σήμερα (20.3.2021) περιοδεία στο κέντρο της Λάρνακας, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καταστήματα λόγω των ανεπαρκών μέτρων στήριξης τους.

Το ΔΗΚΟ επιμένει σε αποτελεσματικά μέτρα, όπως η επιδότηση ενοικίων και λειτουργικών δαπανών και δάνεια με κρατικές εγγυήσεις.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:

«Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έχει αφήσει τα καταστήματα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο έλεος της πανδημίας. Με μη αποτελεσματικά μέτρα, με καθυστερήσεις που οδεύουν σε μία επικίνδυνη κατάσταση ένα στα τρία καταστήματα να μην ξανανοίξει μετά την πανδημία.

Είναι γι’ αυτό που το ΔΗΚΟ επιμένει πως χρειαζόμαστε αποτελεσματικά μέτρα στήριξης της οικονομίας. Επιδότηση ενοικίων, επιδότηση λειτουργικών δαπανών, δάνεια με κυβερνητικές εγγυήσεις ώστε να δοθεί μια ανάσα σε αυτές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κινδυνεύουν από οικονομική καταστροφή».