Περδίκης: Εκτεθειμένη η Ερευνητική επιτροπή εάν δεν εκδώσει άμεσα ενδιάμεσο πόρισμα

Εκτεθειμένη η Ερευνητική επιτροπή εάν δεν εκδώσει άμεσα ενδιάμεσο πόρισμα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο βουλευτής του κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, επιβεβαιωθήκαν οι ανησυχίες μας για την ερευνητική επιτροπή για τα διαβατήρια, καθώς ο τρόπος που έχει γίνει η σύνθεση αυτής της επιτροπής επιβεβαιώνει, ότι έγινε για να επιχειρηθεί «κουκούλωμα». Είναι σκάνδαλο αυτό που συμβαίνει σε σχέση με αυτή την ερευνητική επιτροπή, που έπρεπε ήδη από το τέλος Φεβρουαρίου να εκδώσει ενδιάμεσο πόρισμα.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στα μέσα του Απρίλη και ακόμα ενδιάμεσο πόρισμα για τα διαβατήρια δεν έχει εκδοθεί. Ορθώς διαμαρτύρεται ο χρηματοοικονομικός επίτροπος κ. Παύλος Ιωάννου για αυτή την κατάσταση.

Θεωρώ πως επιβάλλεται η Επιτροπή Νικολάτου να εκδώσει άμεσα το ενδιάμεσο πόρισμα της και να κριθεί και αυτή, αλλά έχω την εντύπωση, ότι φοβούνται την κριτική ορισμένα μέλη αυτής της Επιτροπής.

Είναι ξεκάθαρο από αυτά που καταγγέλλει ο κ. Παύλος Ιωάννου, ότι ορισμένα μέλη φαίνεται ότι είναι εκεί διορισμένα για να εκτελέσουν διατεταγμένη υπηρεσία. Η επιτροπή πλέον είναι εκτεθειμένη εάν δεν εκδώσει άμεσα ενδιάμεσο πόρισμα για την υπόθεση των «χρυσών» διαβατηρίων.