Περίεργα κινέζικα αυτοκίνητα έτοιμα να σε σκοτώσουν..! (Video)

Ενώ η Κίνα άρχισε να παράγει μερικά «παγκόσμιας κλάσης» αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια, η χώρα εξακολουθεί να φιλοξενεί μερικά παράξενα, τρελά και φθηνά αυτοκίνητα, τρία από τα οποία εμφανίζονται στο παρακάτω βίντεο.

Αυτό το κλιπ δημοσιεύτηκε από τον Jalopnik. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε λέξη από κινέζικα, είναι αρκετά διασκεδαστικό, δείχνοντας κάποια μοντέλα που δοκιμάζονται στο Top Gear αλλά και τρία πραγματικά παράξενα οχήματα που δοκιμάζονται παράλληλα με αυτά.

Το πρώτο από τα τρία οχήματα που εμφανίζονται μοιάζει με ένα φτηνό αντίγραφο της Bugatti Chiron. Φαίνεται ότι είναι μια πρόχειρη κατασκευή και όχι ένα όχημα που μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε και τροφοδοτείται με έναν μικρό βενζινοκινητήρα. Αν και δεν έχουμε αριθμούς απόδοσης, δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα για να καταλάβετε ότι σίγουρα δεν έχει τίποτα που να θυμίζει την πραγματική Chiron.

Ακολουθεί ένα περίεργο πορτοκαλί αυτοκίνητο που πωλείται τοπικά ως Dayang Chok. Διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και, όπως τα άλλα, είναι ξεκαρδιστικά αργό. Ωστόσο, είναι αρκετά άνετο, το μικρότερο από τα υπόλοιπα και αναπόφευκτα ζυγίζει πολύ λιγότερο από τα άλλα, βοηθώντας τη συνολική απόδοσή του.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ένα συναρπαστικό τρίτροχο που δεν διαφέρει από το Reliant Robin. Χρησιμοποιεί έναν βενζινοκινητήρα στο πίσω μέρος και είναι ίσως το πιο δύσκολο στην οδήγηση όταν αναπτύσσεις ταχύτητα καθώς έχει την τάση να σηκώνει έναν από τους πίσω τροχούς του από την άσφαλτο στη στροφή, πλησιάζοντας επικίνδυνα κοντά στην ανατροπή.

Έτσι, ενώ αυτά τα τρία αυτοκίνητα αποτελούν μια ριζική απομάκρυνση από όλα τα supercar και τα hypercar με τα οποία συνήθως όλοι τρελαινόμαστε, το βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετά αστείο, οπότε θα πρέπει να το δείτε…