Περίγελος του διαδικτύου έχει γίνει νεοναζί που προσπαθούσε να κάψει σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλος της ακροδεξιάς ομάδας Bolton North West Infidels,που πρόσφατα διαμαρτυρήθηκαν για τη «μαζική μετανάστευση που διαβρώνει τη βρετανική ταυτότητα», εμφανίζεται σε βίντεο προσπαθώντας να κάψει τη σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης.

Ο άντρας, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, στέκεται μπροστά από τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπροστά από το φακό δηλώνει:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι διεφθαρμένη μέχρι το κόκαλο. Παίρνει την εθνικότητα, την ταυτότητά μας, την ελευθερία του λόγου μας και την κυριαρχία μας. Η μαζική μετανάστευση είναι γενοκτονία για τον βρετανικό λαό. Κύριος στόχος του είναι να εξαφανίσει τη χώρα μας. Δε θέλουμε να συμμετάσχουμε σε αυτό. Κρατήστε τη Βρετανία Βρετανοί!».

Ακολούθως, βγάζει έναν αναπτήρα με τον οποίο προσπαθεί να βάλει φωτιά στη σημαία, που για κακή του τύχη δε λέει να πιάσει με τίποτα φωτιά.

Το ύφασμα όμως είναι έτσι κατασκευασμένο που δύσκολα φλέγεται με αποτέλεσμα να προσπαθεί ξανά και ξανά. Η προσπάθεια συνεχίζεται για τουλάχιστον δυο λεπτά, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Ο άντρας του βίντεο έχει γίνει αντικείμενο χλεύης από χρήστες του διαδικτύου.