Πεντάχρονος ζυγίζει 40 κιλά λόγω σπάνιας ασθένειας – Έγινε αστέρι στο ίντερνετ, τον φωνάζουν «μικρό Βούδα» (Video)

Ο 5χρονος μικρούλης από το Τσανγκτσουνγκ στην ανατολική Κίνα, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και χρειάζεται για όλη του τη ζωή θεραπείες προκειμένου να ζήσει με αξιοπρέπεια. Τα χρήματα ήταν δύσκολο να βρεθούν από την οικογένεια του, αλλά το… ίντερνετ ήρθε να δώσει τη λύση.

Κάποια βίντεο που είχαν ανεβάσει οι γονείς του έγιναν viral και στη συνέχεια άρχισαν να ανεβάζουν και άλλα στο youtube. Αποτέλεσμα σήμερα είναι ο μικρός Βούδας όπως τον φωνάζουν λόγω παρουσιαστικού, να εχει περισσότερους από 1.000.000 στα σόσιαλ μίντια, ότι ανεβάζει να γίνεται και αυτό viral και να έχει καταφέρει από τα χρήματα που εισπράττει από το ιντερνετ να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας του.

Στα βίντεο ο μικρούλης εμφανίζεται να τραγουδάει, να χορεύει ακόμη και να κάνει χορογραφίες από Τάι Τσι και τώρα στόχος του είναι να βγάλει επιπλέον χρήματα προκειμένου να πάει με τους γονείς του στη Disneyland.

Ο μικρός Βούδας εκτός από τη θεραπεία που κοστίζει 40.000 ευρώ χρειάζεται επιπλέον κάθε μήνα μόνο για φάρμακα 1000 ευρώ. Τα βιντεάκια του έχουν βοηθήσει στο να μπορούν οι δικοί του να ανταπεξέλθουν.