Παύλος Ευαγγελόπουλος: Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις… Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες…

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτισλή όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που συμμετέχει, τις γυναίκες, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και για το φλερτ που δέχεται κατά καιρούς μέσω διαδικτύου.

«Είμαι πέμπτη χρονιά στο “Έλα στη θέση μου”, είμαστε ωραία ατμόσφαιρα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παίζαμε και τα backstage. Ο χώρος μας είναι ανασφαλής. Ακόμα και επιτυχία να έχεις κάνει υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Είναι λάθος το live streaming στα θέατρα. Το θέατρο είναι ζωντανό.

Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις πάντα βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν οι γυναίκες, ότι πραγματικά ήθελα το είχα. Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν καλύτερη παιδεία. Είχα δεχτεί πρόταση για ένα χορευτικό σόου. Κάναμε μια κουβέντα, αλλά δεν ήμουν και πάρα πολύ ζεστός.

Είμαι συμφιλιωμένος στο ότι μεγαλώνω, είναι αναπόφευκτο. Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά στις γυναίκες φαίνονται όλες ίδιες. Στα social media απαντάω μόνο σε κριτικές για τη δουλειά, όχι σε φλερτ. Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, όλοι δέχονται, όχι μόνο εγώ», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=KdiE4DBy82w&feature=emb_title