Πατριωτικό δημοκρατικό τόξο, ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

Ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κοινή συνείδηση και η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα. Αυτό ζήτησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αποτελεί και την έναρξη των διαδικασιών για το 1ο Συνέδριο.

Έφτασε, είπε,  η ώρα να αναλάβουν τα ηνία της χώρας και να ανατρέψουν την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες. Η υπαγωγή της χώρας, τόνισε, στο Μνημόνιο εντάσσεται «στον σχεδιασμό καθυπόταξης λαών με ισχυρή ταυτότητα» και πρόσθεσε ότι το μεταπολιτευτικό μοντέλο απέτυχε.

«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο, χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες που, ως δοσίλογοι και προδότες, οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες, το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκαλα των Ελλήνων».