Πατέρας της μικρής Sierra: «Η ζωή μου έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντετριμένος, ο πατέρας της μικρής Sierra, μίλησε στη κάμερα του Alpha , μετά τον εντοπισμό της σορού της κόρης του και τόνισε «η ζωή μου έχει τελειώσει»

Ο πατέρας της μικρής, Adrian Seucaliuc, είχε συλληφθεί ως ύποπτος μετά τον εντοπισμό της σορού της πρώην συζύγου του, Mary Rose, στο φρεάτειο στο μεταλλείο του Μιτσερού.

Ο Adrian Seucaliuc με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε ότι έμαθε τα  τραγικά νέα, για τον εντοπισμό της σορού της μικρής κορούλας του ενώ ο ίδιος, όπως είπε προσευχόταν και ήλπιζε  να είναι ζωντανή.

“Η ζωή μου τέλειωσε. Δεν θέλω να βρεθεί κανένας στη δική μου θέση.” 

Όπως είπε τον ενημέρωσαν από την Αστυνομία ότι  θα πρέπει να περιμένει δύο εβδομάδες περίπου για ταυτοποίηση της σορού με τη μέθοδο του DNA και έπειτα θα μπορέσει να διευθετήσει για την κηδεία της εκφράζοντας  την επιθυμία να μεταφέρει τη σορό του παιδιού στη Ρουμανία .

Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για τον χειρισμό της Αστυνομίας στην υπόθεση καθώς και για τη σύλληψή του από τις αρχές και τόνισε:

“Ο Ορέστης είναι μάγκας και τον αφήνουν να κυκλοφορεί στις σκηνές και στο δικαστήριο φορόντας γυαλιά ήλιου; Όταν με συνέλαβαν εμένα με είχαν με χειροπέδες”

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: Alphanews.live