ΠΑΣΥΠΙ: Έκκληση στη Βουλή για διατήρηση ΚΑ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων ενόψει της αυριανής συνεδρίας της ολομέλειας της Βουλής,  καλεί όλα τα κόμματα “να τοποθετηθούν ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης του εθνικού αερομεταφορέα που είναι απαραίτητος στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος μας”.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει: “Πολιτικοί και οικονομικοί λόγοι επιβάλλουν τη διατήρηση του εθνικού αερομεταφορέα”.

Καλεί επίσης τα κόμματα “να ασκήσουν την ανάλογη πίεση και επιρροή έτσι ώστε η Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την πολιτική της διάλυσης των Κυπριακών Αερογραμμών και να δηλώσει ξεκάθαρα στον κυπριακό λαό και στους ταξιδιώτες ότι θα αναλάβει πραγματικές πρωτοβουλίες προς πλήρη εξυγίανση της εταιρείας για να ικανοποιηθούν τα κριτήρια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την έγκριση των κρατικών ενισχύσεων“.

“Σε κατοπινό στάδιο θα καταστεί δυνατή η εξεύρεση σωστού στρατηγικού επενδυτή”, καταλήγει η ΠΑΣΥΠΙ.