ΠΑΣΥΝΟ: Επ’ αόριστον απεργία από σήμερα

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΝΟ αναφέρει ότι οι νοσηλευτές, μέλης της ξεκινούν από σήμερα  επ’ αόριστον απεργία, εξαιτίας της άρνησης και της απαξίωσης που επιδεικνύει η επίσημη πλευρά στην ικανοποίηση αιτημάτων τους.

Οι νοσηλευτές μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας, σε θαλάμους ή τμήματα στα οποία δεν συμπληρώνεται το προσωπικό ασφαλείας από μέλη άλλης συντεχνίας ή ανέντακτους νοσηλευτές.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ Παναγιώτης Γεωργίου σε εγκύκλιό του προς τους νοσηλευτές τούς καλεί να δώσουν τη μάχη για καταξίωση και δικαίωση του Κλάδου.

«Καθημερινά δίνουμε τον δικό μας αγώνα για να παρέχουμε καλύτερη νοσηλευτική φροντίδα προς τους ασθενείς αλλά και για να σώσουμε ζωές των συνανθρώπων μας” αναφέρει.

Προσθέτει ότι από σήμερα ‘ξεκινούμε τη δική μας μάχη για καταξίωση και δικαίωση του Κλάδου αλλά για ίση και δίκαιη μεταχείριση των νοσηλευτών. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, ακόμη κι αν κάποιοι εθελοτυφλούν. Αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας, ο δικός μας αγώνας, ο δικός σας αγώνας. Όλοι μαζί ενωμένοι, με ψηλά το ηθικό και σθένος αγωνιζόμαστε για τους νοσηλευτές της Κύπρου, για το μέλλον τους, για το επάγγελμά μας, για τον Κλάδο μας, για την επιστήμη την οποία επιλέξαμε να υπηρετήσουμε».

Ο κ. Γεωργίου καλεί όλους τους νοσηλευτές να παραμείνουν ενωμένοι μέχρι τη δικαίωση και καταλήγει ‘ξέρω πως είναι δύσκολο για όλους μας αλλά τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να δώσουμε τη μάχη».