Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα «πράσα» τον παρουσιαστή άντρα της με τη… γειτόνισσα!

Παντρεμένο ζευγάρι παρουσιαστών έγινε…μπίλιες όταν η εντυπωσιακή σύζυγος έκανε «τσακωτό» τον άντρα της με τη γειτόνισσα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Μπροστά στο θέαμα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπαθε υστερία και τα ουρλιαχτά της έφτασαν μέχρι το… βουνό της Πεντέλης. Οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους από τις φωνές και τις βρισιές της, τα σπασίματα αντικειμένων, αλλά και από τα ουλιαχτά της μοιχαλίδας γειτόνισσας.

Οι δυο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Espresso, ο άτακτος σύζυγος δεν τόλμησε να μπει ανάμεσά τους. Ο παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλου ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου και ψύχραιμου και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη θηλυκή σύγκρουση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ωστόσο, η απατημένη γυναίκα, θυμωμένη και σε κατάσταση σοκ, δεν επιθυμούσε να τελειώσει το θέμα μόνο με καυγά. Κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση από το «κολασμένο» διαμέρισμα, ουρλιάζοντας πως θα κατέθετε μήνυση εναντίον τους. Αυτή η φράση – κλειδί αναστάτωσε το παράνομο ζευγάρι, καθώς η καλλίγραμμη μοιχαλίδα έχει επίσης σύζυγο και δυο παιδιά. Με μια αστραπιαία κίνηση, η «πέτρα» του ερωτικού σκανδάλου ντύθηκε και κατευθύνθηκε με τη σειρά της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Μπροστά στον αξιωματικό υπηρεσίας, η κυρία της τηλεόρασης περιέγραψε όλα όσα αντίκρυσε και ζήτησε να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ η «ένοχη», που ήδη είχε καταφθάσει την άκουγε κλαίγοντας. Ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει τις δυο γυναίκες και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της παρουσιάστριας να μην καταθέσει τελικά μήνυση, προκειμένου να μην «κρεμαστούν» στα μανταλάκια και η ιστορία τους γίνει βούκινο.

Κουρασμένη και αποκαμωμένη επέστρεψε στο διαμέρισμα και διέταξε τον τρομοκρατημένο παρουσιαστή να μαζέψει τα πράγματά του και να εγκαταλείψει την κοινή τους εστία. Εκείνος δεν αρνήθηκε. Λίγες ημέρες αργότερα, ο άντρας που διαμένει πλέον αλλού, παρέλαβε εξώδικο από τη σύζυγό του με το οποίο τον πίεζε να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές άλλες απαιτήσεις της. Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι θα φτάσει στα δικαστήρια.

Πηγή: Espresso