Παρελθόν από την Εθνική ο Πάμπος Χριστοδούλου

Παρελθόν από την Εθνική ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Η συνεργασία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου  με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου, δεν πρόκειταν να ανανεωθεί, μετά την απόρριψη της οικονομικής πρότασης της Ομοσπονδίας από την πλευρά του κ. Χριστοδούλου.

Σε ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφέρει ότι το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον κ. Χριστοδούλου συζητήθηκε σε σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΠ, αποτελούμενης από τον Πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Γιώργο Κούμα και τον Α΄ Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρη Λοϊζίδη με τον Ομοσπονδιακό προπονητή και τον εκπρόσωπο του Πασχάλη Παπαδόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “έγινε από πλευράς ΚΟΠ οικονομική πρόταση στην πλευρά του κ. Χριστοδούλου για ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεχτή”.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να ανανεωθεί, αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται πως “οι δύο πλευρές χωρίζουν άκρως φιλικά και μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε και η σημερινή συνάντηση”.

Τέλος, η ΚΟΠ “επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Χριστοδούλου για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα από τον Ιανουάριο του 2014 οπόταν και ανέλαβε τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή. Επιθυμεί επίσης να του ευχηθεί καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα”.