Παρακολουθήστε εύκολα ταινίες με το Windows 10 phone

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για να παρακολουθήσετε ταινίες στο Windows 10 phone, μην ψάχνετε άλλο το γιατί Popcornflix έφτασε επιτέλους στα Windows 10 ως ένα παγκόσμιο app που υποστηρίζει και τους υπολογιστές αλλά και τα κινητά.

Πριν ρωτήσετε, ναι, το Popcornflix είναι απολύτως νόμιμο, και ενώ πράγματι υποστηρίζεται από διαφημίσεις, έρχεται με πλήρης υποστήριξη των Windows 10 και με μια μεγάλη συλλογή από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε βλέποντας είτε σε ένα PC ή στο κινητό σας.

Όπως διαβάζουμε από την περιγραφή που δημοσιεύτηκε:

“Το PopcornFlix είναι μια ελεύθερη, ad-υποστηριζόμενη υπηρεσία streaming που προσφέρει μια ποικιλία από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία μας είναι απολύτως νόμιμη και δεν απαιτεί λήψεις, συνδρομές ή άλλες ενοχλήσεις – οι ταινίες μεταδίδονται εύκολα στη συσκευή σας. Το PopcornFlix προσφέρει στους θεατές της ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, που κυμαίνεται από τις μεγάλες ταινίες μέχρι και στον ανεξάρτητο κινηματογράφο, ντοκιμαντέρ και κλασσικές cult ταινίες “

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα, το Popcornflix είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει πραγματικά να είναι ένα πρόβλημα εάν ξέρετε τι να κάνετε. Αλλά από την θετική πλευρά, δεν απαιτεί καν εγγραφή, έτσι απλά ξεκινάτε το app, επιλέγετε μια ταινία για να παρακολουθήσετε και αυτό ήταν.

Και με Continuum, είναι εύκολο να δούμε πόσο φοβερό μπορεί να είναι αυτό το app. Αν συνδέσετε το Lumia 950 XL σε με μια μεγαλύτερη οθόνη, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες ακριβώς όπως και στον κινηματογράφο, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες με αυτό το app.

Βεβαίως, υπάρχουν βελτιώσεις που θα μπορούσαν να το κάνουν ακόμα καλύτερο. και φανταστείτε πόσο τρομερό θα ήταν να έχει την υποστήριξη Cortana και απλά ρωτήστε τον προσωπικό σας βοηθό να παίξει μια συγκεκριμένη ταινία ή να πατήσει παύση, ενώ θα τρέξετε στην κουζίνα για να πάρετε κι άλλο ποπ κορν.