Παραιτήθηκε ο Δ.Ελευθερόπουλος έπειτα από τη νέα ήττα του Πανιωνίου

Έπειτα από τη νέα ήττα του Πανιωνίου, αυτή τη φορά από την Κέρκυρα, παραιτήθηκε ο προπονητής τους Πανιωνίου Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, δήλωσε:”Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου”.

Οι παίκτες από την άλλη της ομάδας δηλώνουν τη στήριξη τους στο πρόσωπό του μέσα από ανακοίνωσή τους: “Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας”.