Παραιτήθηκε από βουλευτής για να γίνει δήμαρχος!

Να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα αποφάσισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και προσφάτως εκλεγμένος δήμαρχος Λαμίας, Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κος Σταυρογιάννης αποφάσισε να αναλάβει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “Δεν θα έθετα σε κίνδυνο την εντολή των δημοτών”. Να θυμίσουμε, ότι ο νέος δήμαρχος Λαμίας, είχε εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία αλλά στην πορεία αποχώρησε και εντάχθηκε  στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών. Όταν εξελέγη δήμαρχος Λαμίας, είχε δηλώσει πως όχι μόνον δεν προτίθεται να παραιτηθεί από βουλευτής αλλά σκοπεύει να πσροσφύγει στα δικαστήρια για να διασφαλίσει την διατήρηση και των δύο αξιωμάτων του. Η έδρα του κου Σταυρογιάννη, μετά την παρραίτησή του, θα επιστραφεί στη Νέα Δημοκρατία και θα την “καλύψει” ο κος Δημήτρης Μπριάνης, δικηγόρος με πολυετή θητεία ως Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Με την παραίτηση του κου Σταυρογιάννη και την ανάληψη της θέσης του από τον κο Μπριάνη, αναζωπυρώνονται κάπως οι ελπίδες του κυβερνώντος κόμματος: Ένας ακόμη βουλευτής προστίθεται στο δυναμικό του, ενισχύοντας την προσπάθεια συγκέντρωσης 180 συνολικά βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.