Παραγουάη: Ο Ροναλντίνιο το διασκεδάζει με ποδόσφαιρο και μέσα στη φυλακή (Video)

Λίγες ημέρες πριν ο Ροναλντίνιο γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια σε φυλακής της Παραγουάης, όπου κρατείται μαζί με τον αδερφό του, Ασίς, λόγω πλαστών διαβατηρίων. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει αρχίσει και συνηθίσει την ύπαρξη του πίσω από τα κάγκελα, βρίσκοντας κάθε μέρα και έναν διαφορετικό τρόπο για την καλοπέραση του.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είναι ο μοναδικός κρατούμενος ο οποίος έχει το προνόμιο να τηλεφωνεί στη μητέρα του και να συνομιλεί μαζί της, κάθε βράδυ. Για τα γενέθλια του, οι υπόλοιποι συγκρατούμενοι του διοργάνωσαν πάρτι μπάρμπεκιου στο προαύλιο της φυλακής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και τον σεβασμό που έχουν απέναντι του.

Βέβαια, ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και την χώρα της Παραγουάης και συγκεκριμένα τις φυλακές, καθώς δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο «Ρόνι» να μην μπορεί να δει τους δικούς του ανθρώπους αλλά ούτε και τους δικηγόρους του που τον βοηθάνε για την αποφυλάκιση του.

Ωστόσο, ούτε τα σκληρά μέτρα πτόησαν τον Ροναλντίνιο, ο οποίος αποφάσισε να περάσει τον χρόνο του παίζοντας ποδοβόλεϊ μαζί με τους υπόλοιπους συγκρατούμενούς του.