Παραίτηση Σταύρου Χατζησάββα από το Κίνημα Οικολόγων….

Ο Σταύρος Χατζησάββας με επιστολή που απέστειλε πριν από λίγο δηλώνει την παραίτηση του από τη  θέση του Επαρχιακού Γραμματειακού Λειτουργού Οικολόγων Λάρνακας, εξηγώντας τους λόγους για αυτή την απόφαση του.

Δείτε αυτούσια την επιστολή:

Από Σταύρο Χατζησάββα 29/01/2016
Email: s.hadjisavvas@cytanet.com.cy

Προς Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

Θέμα: Επιστολή παραίτησης Σταύρου Χατζησάββα από θέση Επαρχιακού Γραμματειακού Λειτουργού Οικολόγων Λάρνακας

επικοινωνώ μαζί σας, δια της παρούσης επιστολής για να γνωστοποιήσω προς εσάς, την παραίτηση μου από την θέση του Επαρχιακού Γραμματειακού Λειτουργού Οικολόγων Λάρνακας, για λόγους αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας.

Μετά από 3 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου, εκπροσωπώντας το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, στα μικρά και μεγάλα ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν μέχρι σήμερα την πόλη και επαρχία Λάρνακας, αποχωρώ από το συγκεκριμένο πόστο, έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα ακόμα και την αφοσίωση των προσπαθειών μου, μέσα από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες.

Βασική επιδίωξη μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν η μαχητική υπεράσπιση βασικών αρχών και αξιών, στα μικρά και μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους Λαρνακείς. Έθεσα από την αρχή βασικούς πυλώνες της πολιτικής δράσης και παρουσίας μου στην πόλη του Ζήνωνα, την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση της ποιότητας ζωής, της ασφάλειας και υγείας των απλών πολιτών. Ακόμα και την διεκδίκηση ζητημάτων που άπτονται της ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Δια της παρούσης, ευχαριστώ από καρδιάς για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων, την Επαρχιακή Οικολόγων Λάρνακας τα μέλη, τους φίλους και τους συναδέλφους μου. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους είχαμε συνεργασία δημάρχους, κοινοτάρχες, μέλη δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων, εκπροσώπους οργανισμών και φορέων πόλης και επαρχίας Λάρνακας, καθώς επίσης και τους φίλους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απλό πολίτη, όλους εσάς, που είχαμε μια αμφίδρομη, αληθινή και ειλικρινή σχέση, επαφή και επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα, αναζητώντας αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που σήμερα μας ‘πνίγουν’. Είμαι περήφανος διότι έχω την ‘πολυτέλεια’, να μπορώ να κοιτάζω, όταν σας βλέπω στον δρόμο, τον κάθε ένα και την κάθε μια από εσάς, στα μάτια.

Σταύρος Χατζησάββας (BA&MA)
ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΑΛΗΘΙΝΟΣ