Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Γάλλοι ζήτησαν από τον Βινίσιους να μην ανανεώσει με Ρεάλ και του προσέφεραν σούπερ συμβόλαιο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέπληξε με την ευθύτητά του στη συνέντευξη που παραχώρησε στο El Chiringuito. Σε ερώτηση για τον Βινίσιους ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» αποκάλυψε ότι ο… δράστης του τέρματος που οδήγησε τον σύλλογο στο 14ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο είχε λάβει προτάσεις αλλά ότι ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Από τον σύλλογο επισημαίνουν ότι, από όλες τις προτάσεις, η πιο εντυπωσιακή προήλθε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, διαβεβαιώνουν ότι το φλερτ στον Βραζιλιάνο ξεκίνησε ήδη πριν το καλοκαίρι, ήταν συνεχές από τον Νοέμβριο του 2021. Το μήνυμα που επαναλάμβαναν ήταν πάντα ένα, του ζητούσαν επίμονα να μην ανανεώσει. Για αυτό του προσέφεραν 40 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Στις συνομιλίες συμπεριλήφθηκαν επίσης υποσχέσεις για ένα γενναιόδωρο μπόνους μεταγραφής και μια σειρά επιχειρηματικών ευκαιριών στο Κατάρ, από όπου διεκπεραιώθηκε το θέμα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζοσέ Άνχελ Σάντσες εκτιμούν ιδιαίτερα το γεγονός ότι είχαν επίγνωση των κινήσεων ανά πάσα στιγμή. Η εικόνα, λοιπόν, που έχουν για τον Βινίσιους, όπως και τον Τζούνι Καλαφάτ, είναι άψογη όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό και αξιακό επίπεδο.

Η Παρί προσπάθησε με κάθε τρόπο να έχει μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον παίκτη, αλλά δεν έγινε ποτέ και ο αγώνας για τον δεύτερο γύρο του Champions League δεν βοήθησε. Ο ίδιος ο νεαρός άσος παρά τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη προς τον… μνηστήρα του, δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο θεωρεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή, όπως αναφέρει σχεδόν σε κάθε δημόσια τοποθέτηση. Γι’ αυτό πάντα επαναλάμβανε στους ατζέντηδες του, οτι δεν τον ενδιαφέρει ούτε να του μεταφέρουν τις υπάρχουσες προτάσεις.

Τους τελευταίους μήνες, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν επίσης χτυπήσει την πόρτα του, έχοντας όλοι την ίδια ανταπόκριση. Ο Βινίσιους βλέπει μόνο την περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2024). Η μόνη πιθανότητα να ακούσει κάποια άλλη πρόταση, θα ήταν αν αυτό που θα του προσέφεραν οι «μερένγχες» δεν ανταποκριθεί στην εντυπωσιακή του βελτίωση.

Πηγή: www.gazzetta.gr