Παράξενα επαγγέλματα που χρυσοπληρώνουν..!

Έχετε αναρωτηθεί πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει τον χρόνο, ένας χάκερ;

Κι, όμως, εκεί έξω (και συγκεκριμένα στο εξωτερικό) υπάρχουν πολλά επαγγέλματα, που μπορούν να αποφέρουν πολλές χιλιάδες δολάρια. Ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα, αρκετά από τα οποία δεν είναι γνωστά σε όλους. Και που σε αρκετές περιπτώσεις, δεν περιμένεις ότι θα έχουν τέτοιο παχυλό μισθό.

Το Insider δημοσίευσε μία λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα και αυτό που προκαλεί εντύπωση (εκτός από το εισόδημα) είναι ότι συγχρόνως, είναι και περίεργα! Δείτε την παρακάτω λίστα και θα καταλάβετε.

Υδρολόγος (79,990 δολάρια): Μελετά το πώς κινείται το νερό μέσα από το φλοιό της γης και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων ποιότητας ή διαθεσιμότητας του νερού.

Γενετικός σύμβουλος (77,480 δολάρια): Συνεργάζεται με άτομα και οικογένειες, για να εκτιμήσει τον κίνδυνο κληρονομούμενων ασθενειών και συνθηκών, όπως είναι τα γενετικά ελαττώματα.

Ηθικός χάκερ (80,230 δολάρια): Ή αλλιώς, μηχανικός ασφάλειας, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ευαίσθητα ή απόρρητα δεδομένα, προσωπικά, εταιρικά ή κυβερνητικά.

Βιομηχανικός ψυχολόγος (82,760 δολάρια): Προσπαθεί να λύσει προβλήματα για τις επιχειρήσεις.

Βελονιστής κτηνίατρος (90,420 δολάρια): Αν και ο κτηνιατρικός βελονισμός δεν έχει αναγνωριστεί από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ένωση ως μεμονωμένη ειδικότητα, πολλοί πιστοποιημένοι κτηνίατροι ενσωματώνουν το βελονισμό στην πρακτική τους.

Σύμβουλος Feng shui σε διάσημους (250,000 δολάρια): Διαμορφώνουν τα σπίτια των διάσημων, σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui, προκειμένου να ρέει η ενέργεια άριστα, στους χώρους.