Παράξενα “αφροδισιακά” για άντρες και γυναίκες

Πολλά είνα τα αφροδισιακά που κυκλοφορούν όπως και διάφοροι τρόποι υπάρχουν που μπορούν να ξυπνήσουν τη λίμπιντο. Όμως επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μερικά  παράξενα αφροδισιακά που διεγείρουν ερωτικά τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες.

Η φυσική μυρωδιά των ανδρών

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια βρήκαν ότι η φυσική μυρωδιά των ανδρών είναι άκρως διεγερτική και ξετρελαίνει τις γυναίκες.

Συνιστούν λοιπόν στους άνδρες να μην αρωματίζονται, αφού η μυρωδιά του σώματος τους είναι αρκετή από μόνη της να διεγείρει τις γυναίκες.

Το Λούνα Παρκ

Παράξενο, όμως φαίνεται ότι μια βόλτα στο λούνα πάρκ είναι ικανή να ανεβάσει τη γυναικεία λίμπιντο!

«Η αύξηση της αδρεναλίνης μετά από μια επίσκεψη στο λούνα παρκ, διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες»,” αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Τι διεγείρει ερωτικά τους άνδρες;

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι το κόκκινο χρώμα ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες.

Έτσι εξηγείται η προτίμησή τους στα κόκκινα εσώρουχα.

Επίσης, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, οι άνδρες παθιάζονται με το άρωμα της κανέλας.

Επίσης, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Βρετανικό Σύλλογο για τον ύπνο, τα καθαρά σεντόνια λειτουργούν διεγερτικά για τους άνδρες.

Οι φίλοι του:

Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα τους, του ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού! Όταν ο άνδρας βρίσκεται σε μια αντροπαρέα ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να τονώνεται και η ερωτική του επιθυμία.