Παπαδόπουλος: Ο κ. Άντρος Κυπριανού ευθύνεται για την ταύτιση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ με την ηγεσία του ΔΗΣΥ

Αναφορά στις δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ έκανε και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Ο κ. Άντρος Κυπριανού χρησιμοποίησε σήμερα το βήμα του συνεδρίου του ΑΚΕΛ προκειμένου να επαναλάβει ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς για τον υποψήφιο των Δυνάμεων της Αλλαγής, Νικόλα Παπαδόπουλο. Αυτοί όμως οι ισχυρισμοί, δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι:

Ο κ. Άντρος Κυπριανού στήριξε και στηρίζει αμέριστα την αποτυχημένη στρατηγική Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Ο κ. Άντρος Κυπριανού ενθαρρύνει και αποδέχεται τις επικίνδυνες υποχωρήσεις Αναστασιάδη (παραμονή εποίκων, εκ περιτροπής προεδρία, βέτο και θετική ψήφος στους Τουρκοκύπριους, πρώτος λόγος στους παράνομους χρήστες επί των περιουσιών των προσφύγων, ελεύθερη έλευση στην Κύπρο για τους Τούρκους πολίτες κ.α.).

Ο κ. Άντρος Κυπριανού, μέσω όλων αυτών των υποχωρήσεων, μαζί με τους κυρίους Νίκο Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, παραβιάζει τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου (1989 και 2009).

Ο κ. Άντρος Κυπριανού φέρει τεράστια ευθύνη για την οικονομική χρεοκοπία στην οποία οδηγήθηκε η πατρίδα μας το 2013.

Ο κ. Άντρος Κυπριανού ευθύνεται για την ταύτιση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, σε μια σειρά θέματα όπως η αύξηση του εκλογικού μέτρου και η χρηματοδότηση από τη FOCUS.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της Αλλαγής που τον στηρίζουν, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ανταποκρίνονται δηλαδή στην επιθυμία του κυπριακού λαού για απαλλαγή από τη αποτυχημένη διακυβέρνηση Αναστασιάδη, για εφαρμογή μιας νέας στρατηγικής στο Κυπριακό, για αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, για σωστή λειτουργία των θεσμών και για εφαρμογή ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης”.