Παπαδημούλης σε Βορίδη: Χουντικός και τσεκούρι

Με αφορμή δηλώσεις του Παύλου Πολάκη κατά των δημοσιογράφων και τη φράση του ότι «έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη», άγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Να προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε μία ατμόσφαιρα όπου όλοι είναι της αγγλοσαξονικής ευγένειας και του ήθους σε όλα τα άλλα κόμματα και τους δημοσιογράφους και ξαφνικά ένας Πολάκης χάλασε όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Έλεος», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης.

«Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν συνάδελφό μου να λέει ότι θα βάλει κάποιον στα τρία μέτρα», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

«Και για άλλα όπλα μπορούμε να μιλάμε», ανέφερε ο ευρωνουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχει να κάνει ότι ο κ. Πολάκης είναι από τα Σφακιά. Και εγώ από τα Σφακιά είμαι και μπορεί να τα πούμε και πιο χοντρά ή να τα πούμε και πιο ελαφριά» είπε ο Μάκης Βορίδης.

«Καλά, εσείς έχετε κάνει και πιο χοντρά πράγματα. Επειδή με πάτε εκεί τώρα», απάντησε ο κ. Παπαδημούλης, με την συζήτηση να παίρνει φωτιά.

«Το βασικό που έχετε να μου προσάψετε και το κάνετε συστηματικά σε κάθε κοινή μας συνάντηση είναι τα προ 30 ετών», ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Χουντικός και τσεκούρι. Δεν έχετε πει μία φορά “έκανα λάθος”», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

«Αυτό μπορείτε να το βάζετε σε κάθε μας συζήτηση. Αυτό δεν έχει σημασία. Έχει τελειώσει αυτό κατά τη γνώμη των ανθρώπων που με έχουν εκλέξει οκτώ φορές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βορίδης.